SMS Onayı yapmayıp geçersiz sayılan üyeler nerde yazıyor?
Attığın üyelerin hiç biri seçime 1 hafta kala veya seçim gününde dönmemiş.En fazla bi sistem hatasıdır düzeltilir.Tüm arkadaşların çıkışları gorulmektedir. Ama giris tarihleri yoktur. 01/11/2023 den sonra giren oyuncular var.
Attığın üyelerin hiç biri seçime 1 hafta kala veya seçim gününde dönmemiş.En fazla bi sistem hatasıdır düzeltilir.
Güzel yarış oldu. Hakeden kazandı. Yanındayız Büşra BaskanDeğerli Başkan Online Oyuncuları,
38. Dönem Oyun Başkanı Seçimi 2. Tur sonuçlanmış olup;
Sonuçlar birbirine yakın olduğundan yarın saat 17.00 tarihine kadar itirazlar toplanacaktır.
İtirazlar için bu kategori içine bir konu açılabilir.
38. DÖNEM OYUN BAŞKANI SEÇİMİ 2. TUR SONUÇLARI
KULLANICI ADI ALDIĞI OY Büşra Gamze 206 Ayhangünerr 204 #geçersiz 2
Şeklinde olup, inaktif üyelikten dönen kişilerin oyları silinmiştir.
Herkese iyi oyunlar dileriz.
Seçim kuralları aynı ay içerisinnde geldigi taktirde o ay içerisinde oy kullanamaz. Yani 1 de geldiyse bir dahaki ayın 1 ne kadar oyu gecersizdir.Attığın üyelerin hiç biri seçime 1 hafta kala veya seçim gününde dönmemiş.En fazla bi sistem hatasıdır düzeltilir.
Sera hanım ve Morteguven Bey, oyuncu hareketlerinde yazmayan bir sürü ibare olabiliyor.Burakcım attığın arkadaşların hiçbirin de inaktif olup geri döndüğüne dair bir ibare yer almıyor. İnaktif olsalardı geri dönüş diye geçmişlerinde belirtilirdi 7 gün girmeyip partiden atılmışlar fakat daha sonra inaktife düşmeden geei giriş yapmışlar bunlar normal ve olağan şeyler
Attığın üyelerin hiç biri seçime 1 hafta kala veya seçim gününde dönmemiş.En fazla bi sistem hatasıdır düzeltilir.
@Mahmut sayın yöneticim sormak istediğim soru şudur seçim günü oyuna kayıt olup sms onayı gerçekleştirilebilirmi seçim kurallarında seçimden önce sms onayı yapmış olması gerekiyor yazıyordu kuralı tam öğrenirsem ona göre itiraz edeceğim.Oyuna seçim gününde kayıt olup telefon onay işlemi gerçekleştirebiliyormuyum ?
seçim günü kayıt olup gereken şartları sağlıyor ise bir sorun yok. ancak böyle bir kural koyulmadı diye hatırlıyoruz, kontrol edeceğiz.@Mahmut sayın yöneticim sormak istediğim soru şudur seçim günü oyuna kayıt olup sms onayı gerçekleştirilebilirmi seçim kurallarında seçimden önce sms onayı yapmış olması gerekiyor yazıyordu kuralı tam öğrenirsem ona göre itiraz edeceğim.
Yazılan kural burda Sayın yöneticim ben bu kuraldan dolayı oy kullandırmadım
Ama Görüyorum ki arzubaskan13_ adlı başkanımız oyuna dün 18. Suları kayıt olup sms onayı geçerli sayılmıştırYazılan kural burda Sayın yöneticim ben bu kuraldan dolayı oy kullandırmadım
Orda yazılan kural seçim günü telefon değişikliği isteyen kişiler için belirtilmiştir.Ama Görüyorum ki arzubaskan13_ adlı başkanımız oyuna dün 18. Suları kayıt olup sms onayı geçerli sayılmıştır