Müge Anlı'ya acil ileti (4 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera*
  • Başlangıç tarihi
S

Sera*

Ziyaretçi
Değerli Başkan Online Ailem

Bugün çok önemli bir konu da sizlerden yardım isteyeceğim.

Seçim öncesi yazıcam buradan bekle gör dedi bekliyorum ama hala yazmadı

Screenshot_20231122_134533_com.discord_edit_785049317822610.jpg

Kendisine dün sonuçlar açıklandığından beri ulaşamıyorum. Sağlık sorunları olduğunu biliyorum endişeliyim.

Çok değerli ve dedektiflikte uzmanlık yapmış sevdiğimiz saydığımız zombi ablamız Müge Anlıyı göreve çağırıyoruz

Photoleap_22_11_2023_13_47_58_BoK6z_edit_785157079620173.jpg

Görenlerin çok acil Müge Ablamıza ulaşması önemle rica olunurrrrr

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Değerli Başkan Online Ailem

Bugün çok önemli bir konu da sizlerden yardım isteyeceğim.

Seçim öncesi yazıcam buradan bekle gör dedi bekliyorum ama hala yazmadı

Ekli dosyayı görüntüle 11991

Kendisine dün sonuçlar açıklandığından beri ulaşamıyorum. Sağlık sorunları olduğunu biliyorum endişeliyim.

Çok değerli ve dedektiflikte uzmanlık yapmış sevdiğimiz saydığımız zombi ablamız Müge Anlıyı göreve çağırıyoruz

Ekli dosyayı görüntüle 11993

Görenlerin çok acil Müge Ablamıza ulaşması önemle rica olunurrrrr
Kendini çok mu zeki sanıyorsun böyle milleti küçümseme ve dalga geçmeyle espirili olduğunu mu zannediyorsun gereksiz ve yersiz açtığın konularla ne elde etmek istiyorsun başka işin yok galiba diyecek söz yok senin için devam et böyle kolay gelsin

S

Sera*

Ziyaretçi
Kendini çok mu zeki sanıyorsun böyle milleti küçümseme ve dalga geçmeyle espirili olduğunu mu zannediyorsun gereksiz ve yersiz açtığın konularla ne elde etmek istiyorsun başka işin yok galiba diyecek söz yok senin için devam et böyle kolay gelsin
Ağlıcaksan oynamayalım? Oyun platformunda gezip işin yok mu demen ayrıca bir komik 🤣 Saatlerdir forumdasın seninde işin yok demek ki ki oyun oynuyorsun bu ne saçma bir argüman akksksla Ayrıca küçümseyen ben değildim mesajı okursan görüceksin ama tabi okuyup anlayabilir misin o noktayı ben değil bilim dünyası test ediyor 😊 Keyifli oyunlar dilerim şimdi

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Ağlıcaksan oynamayalım? Oyun platformunda gezip işin yok mu demen ayrıca bir komik 🤣 Saatlerdir forumdasın seninde işin yok demek ki ki oyun oynuyorsun bu ne saçma bir argüman akksksla Ayrıca küçümseyen ben değildim mesajı okursan görüceksin ama tabi okuyup anlayabilir misin o noktayı ben değil bilim dünyası test ediyor 😊 Keyifli oyunlar dilerim şimdi
Bu üslupla nasıl biri olduğun apaçık görünüyor yazık sana da iyi oyunlar

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Sende anlama sorunu var bunu da belirteyim
Tekrar edeyim milleti küçümseme ve dalga geçmeyi bırak komik değilsin
Yersiz ve gereksiz konular senin zeka seviyeni yükseltmiyor iyi günler
Ağlama diyor ya şaka gibi hukuk mu okuyorsun ay kıyamam 😂

S

Sera*

Ziyaretçi
Konu benim hukuk okumama nasıl geldi bu şey değil mi cevap vericek birşeyim yok saçmalıyorum bari konuyu farklı yere taşıyım sjskksks Klasmanım değilsin Vendettacım abilerin gelsinn canım hadi sana keyifli oyunlar

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Konu benim hukuk okumama nasıl geldi bu şey değil mi cevap vericek birşeyim yok saçmalıyorum bari konuyu farklı yere taşıyım sjskksks Klasmanım değilsin Vendettacım abilerin gelsinn canım hadi sana keyifli oyunlar
Senin konuları saptırmana benziyor değil mi çok komik olmuş ya aferin anlayacaksın seninde büyümen lazım galiba 😂

G

Gonca

Ziyaretçi
1 gün Forum banı verilmiştir.

G

Gonca

Ziyaretçi
1 gün dinlenin tartışmalardan uzak durunuz.