Ortam gergin konuşmak yasak (5 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan YUNUS BAŞKAN
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y

YUNUS BAŞKAN

Ziyaretçi
Bu mesajı yazdığım için saygıdeğer Büşra başkan tarafından discord sunucunsan atıldım,
Kendisi kaç gündür mesajlarıma bir dönüş yapmıyor ve şimdi yazmış olduğum yorum nedeniyle rengini belli etti,
Polemik yaratmak için konuyu açmadım ,
Adalet her yerde adalettir,
Ben oyumu Büşraya verdim merak eden sorgulatabilir,
Bu saatten sonra kendisiyle diyaloğum bitmiştir.
Menfaatle başlayan dostluklar, çile yokuşunda son bulur...

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-11-22-13-28-10-759_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-11-22-13-28-10-759_com.android.chrome.jpg
    385 KB · Görüntüleme: 67
M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Bu mesajı yazdığım için saygıdeğer Büşra başkan tarafından discord sunucunsan atıldım,
Kendisi kaç gündür mesajlarıma bir dönüş yapmıyor ve şimdi yazmış olduğum yorum nedeniyle rengini belli etti,
sadece atıldıysan iyi yunus kardeşim :D özelden mesaj gelebilir aman dikkat et geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum :D

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
İyi günler yunuscum dc ye karşıya oy attığını söyledin bende karşıya gitmenin daha uygun olduğunu gördüm. Mutluluklar sana 😊

Sercan Kankılıç

17, 18. DÖNEM ADALET BAKANI
Vatandaş
İlk Adım Partisi'nin bir üyesi olacaksın sonra da parti politikalarına aykırı hareket edip seçim tekrarlansın türküsü çığıracaksın ha...

YOK ÖYLE YAĞMA...

Y

YUNUS BAŞKAN

Ziyaretçi
İlk Adım Partisi'nin bir üyesi olacaksın sonra da parti politikalarına aykırı hareket edip seçim tekrarlansın türküsü çığıracaksın ha...

YOK ÖYLE YAĞMA...
Ya Sercan boş yapma kardeşim oyuna girdiğin yok nerde polemik var oradasın partiye gram katkın yok gelmiş buraya masal anlatıyorsun, kaostan beslenmeye alışmışsın, Parti'ni çok seviyorsan biraz destek olsaydın buraya yorum yazarak partiye destek olunmuyor, işiniz gücünüz kaostan beslenmek,

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Karşıya yazdığımı mı söyledim ?
Yalan konuşma SS at görelim, merak ediyorsan oyun loglarına baktır kime attığım belli. Sana diyecek lafım yok gerçekten 😂
IMG_0551.jpeg
Partiye düşman olan, sırf makam için duran birini banlamam normal. Karşı taraf grup başkanvekilliği verir sana zaten biz veremeyiz kusura bakma.

Y

YUNUS BAŞKAN

Ziyaretçi
Ekli dosyayı görüntüle 11989
Partiye düşman olan, sırf makam için duran birini banlamam normal. Karşı taraf grup başkanvekilliği verir sana zaten biz veremeyiz kusura bakma.
Partiye vermiş olduğum katkıyı sen değil cümle alem görüyor, puan sıralaması belli, içinizdeki adamları yönetici yaparak nereye kadar gideceksiniz merak etmekteyim, ben hakkım olanı istedim, yani emeklerimin karşılığını, yazmış olduğum mesaj doğrudur be arkasındayım, sen bu mesaja cevap vermeye tenezzül etmedin de yorum yazdığım için mi gerildin ?
Birde karşı taraf adaletsiz derdiniz hep yazık valla , şimdi bu linki kopyalayın hep beraber saldırın bana sıfır sıkıntı , neyin ne olduğunu görmüş olduk geçde olsa, 🙂

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Partiye vermiş olduğum katkıyı sen değil cümle alem görüyor, puan sıralaması belli, içinizdeki adamları yönetici yaparak nereye kadar gideceksiniz merak etmekteyim, ben hakkım olanı istedim, yani emeklerimin karşılığını, yazmış olduğum mesaj doğrudur be arkasındayım, sen bu mesaja cevap vermeye tenezzül etmedin de yorum yazdığım için mi gerildin ?
Birde karşı taraf adaletsiz derdiniz hep yazık valla , şimdi bu linki kopyalayın hep beraber saldırın bana sıfır sıkıntı , neyin ne olduğunu görmüş olduk geçde olsa, 🙂
Yunus başka yerde algı yarat başka yerde olay çıkar. En kritik seçim zamanında hala vekillik için yazan bi adamın vereceği max katkı belli daha cevap vermeyeceğim bu konuya

Y

YUNUS BAŞKAN

Ziyaretçi
Yunus başka yerde algı yarat başka yerde olay çıkar. En kritik seçim zamanında hala vekillik için yazan bi adamın vereceği max katkı belli daha cevap vermeyeceğim bu konuya
Ya bırak Allah aşkına , mesut, Bekir ve daha niceleri seninle yaşamış olduğu sorunlar yüzünden partiyi terk etti, sen daha Parti'nin içinde ki adamlarla anlaşamıyorsun gelmiş kritik seçimden bahsediyorsun, emeklerimin karşılığını istedim ben cevap vermeye tenezzül etmedin burda konu açtığım için klavyen bir anda alev aldı yazmaya başladın, ne değişti ?

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Ya bırak Allah aşkına , mesut, Bekir ve daha niceleri seninle yaşamış olduğu sorunlar yüzünden partiyi terk etti, sen daha Parti'nin içinde ki adamlarla anlaşamıyorsun gelmiş kritik seçimden bahsediyorsun, emeklerimin karşılığını istedim ben cevap vermeye tenezzül etmedin burda konu açtığım için klavyen bir anda alev aldı yazmaya başladın, ne değişti ?
Mesutlada bekirlede sorunum yok lütfen bir daha benim adıma boş yere konular açma :)

Aydın Gürkan

YEREL KOALİSYON PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Senden önce ilk adimdaydim daha kuruluşunun başında oradaydım kimse ile sorunumuz olmadı gitmek isteyen gitti kalmak isteyen duruyor bak yanimazda ben koltuk uğruna dursam şuan hala ilk adimada olurdum bak kendi partimi kurdum bugün ilk adımdan baskan adayı çıksın bendimde adayımdir sen belli koltuk için gitmişsinn

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ah Yunusum sen doğru olandın seçimden öncede sonrada söylüyorum 🌹

Y

YUNUS BAŞKAN

Ziyaretçi
Senden önce ilk adimdaydim daha kuruluşunun başında oradaydım kimse ile sorunumuz olmadı gitmek isteyen gitti kalmak isteyen duruyor bak yanimazda ben koltuk uğruna dursam şuan hala ilk adimada olurdum bak kendi partimi kurdum bugün ilk adımdan baskan adayı çıksın bendimde adayımdir sen belli koltuk için gitmişsinn
Parti için emek vericem ve karşılığında yazdığım mesaja bile dönüş yapmayan yönetici olucak ?
İster koltuk de ister makam, sıralamadayım her ay,
Şehir başkanı yazıyor zaten profilde merak etme,
Benim derdim haketmeyen adamlara yöneticilik verilmesi,
Hakkım olanı her partide almak için mücadele ederim bu sadece ilk adım için geçerli değil , nereye gidersem gidiyim sonuçta oyun bu ve oyuncuların hedefleri var, kimsenin sırtını poh pohlamak için oynamıyorum. İstediğin gibi algıla, bedava hamallık devri bitmiştir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...