İhanetin Belgeleri (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büşra Gamze
  • Başlangıç tarihi
B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Herkese iyi günler.

Bu benim muhtemelen açacağım son konu ancak kimseye hakaret, küfür ve ithamlar içermemektedir her şey ortadadır ss leriyle. Lütfen konum silinmesin 🙂

Şuan oyunu bırakıp bırakmayacağımı düşünüyorum bu saçma sapan olaylar hepimizi çok yordu. 38. Dönem Oyun Başkanı seçilen @Ayhangünerr i tebrik ederim.

Bu mesajın konusu ne veda ne de tebrik mesajı

Herkes farkında zaten ama gün yüzüne çıkarmak için bu konuyu açtım.

karşınızda İhanetin Belgeleri

IMG_0368.jpgIMG_0369.jpgIMG_0370.jpgIMG_0392.jpgIMG_0393.jpgIMG_0394.jpgIMG_0414.jpgIMG_0415.jpgIMG_0483.jpgIMG_0396.jpgIMG_0413.jpgIMG_0484.jpgIMG_0485.jpgIMG_0503.jpgIMG_0504.jpg

Bu ss leri biraz incelerseniz ne olduğunu anlarsınız. Ama yinede anlatayım.

Bu ss lerin çekildiği esnada ayhangünerr öndeydi. Oy takip sistemi sayesinde anında kimlerin kime verdiğini görebiliyoruz. Her şey iyi güzel ama baktım ki sürekli karşıya oy kayıyor ve bu oy kaymalarının hepsi vefa - Yeniden Doğuştaki adamlardan.

Forumda Max 15 fotoğraf sınırı olduğu ve telde olduğum için hepsini atamadım karışık oldu Yeniden doğuştan ve vefadan karşıya atılan oyları daha detaylı ve daha fazlasını isteyenlere atarım ama gerek yok sanırım biliyorsunuzdur zaten 🙂 Kimin nereye verdiği kimi desteklediği bizi ilgilendirmez ancak sen beni desteklediğini söyleyip karşıya oy yollatırsan… 😄

Oy takip sisteminden kimlerin nereye attığını anlayabiliyoruz Denliciğim 2. tura kadar bizi destekliyormuşsun gibi yapmana gerek yoktu cidden. İhanet er ya da geç ortaya çıkar 😁 Meclis seçimlerinde rezil olan ittifakın oyun başkanlığını kazanmasının elbette bir açıklaması olacaktı.

Bu ss ini aldığım oylar sadece bir kaç saatte benim kendi başıma yakaladıklarımdı. Aralarda “oy kaymış” diyemeyecekleri kadar uzun bir süredir partide olan, milletvekili olan adamlar var.
İhanet iddialarını yalanlayamamaları için teker teker ss aldım bu “kayan oyları”. Şimdi kutlayın istediğinizi 🙂

M

M-D

Ziyaretçi
1700666111800.jpg

Birincisi Büşra başkan seninle hiçbir konuşmamız yok yakınlık temaslarına dikkat edelim samimiyetim olmayan insanlar bunu yapınca sevmiyorum 😀
2- Adama sormazlarmı Büşra başkan kazanınca tebrik ettin kaybedince ihanet ettin o nasıl olcak 😀
3-Herkes seni sevemez ve Büşra başkan negatif enerjini hissettirmişin ne yapabilirim ki
4-Benim üyelerime yazarak sen dün o hakkı kaybettin be ama öğrenceksin problem yok
5-Fatih küçük seçimin de sahte sevinmeni gördüm de ben en azından onu yapmadım jsjs kdkdk
6-Ne diyim ki daha seni kaalemi alayım yeter jsjsjsjkssk
7 - en önemlisi Biz kötüyüz aynen 😀😀😀

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
İhaneti de hıyaneti de gördük oy kaymaları,koltuk sevdalıları,başaramayıp kinini
bizden çıkaranlar vb. buna rağmen moral bozmak yok önümüzdeki seçimlere bakalım emeklerin için seni alkışlıyorum Büşra Başkanım 👏🏻

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 12060

Birincisi Büşra başkan seninle hiçbir konuşmamız yok yakınlık temaslarına dikkat edelim samimiyetim olmayan insanlar bunu yapınca sevmiyorum 😀
2- Adama sormazlarmı Büşra başkan kazanınca tebrik ettin kaybedince ihanet ettin o nasıl olcak 😀
3-Herkes seni sevemez ve Büşra başkan negatif enerjini hissettirmişin ne yapabilirim ki
4-Benim üyelerime yazarak sen dün o hakkı kaybettin be ama öğrenceksin problem yok
5-Fatih küçük seçimin de sahte sevinmeni gördüm de ben en azından onu yapmadım jsjs kdkdk
Varolsun Kötüler Klubü 😂🌹

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi

Neden bu kadar kızdığını anlayabiliyorum adamlarına yazmama. Senin yapmadığını yaptık .Karşıya attıracağın adamlara forumda “büşrayı destekliyoruz” diye yalan konular açtığın için erken davranıp yazdım, ihanete karşı mücadele ettim elimden geleni yaptım yinede olmadı. Teşekkür mesajı konusundada haklısın yalandanda olsa teşekkür ettim 🙂

Ekli dosyalar

• IMG_0574.jpeg
    IMG_0574.jpeg
    614.7 KB · Görüntüleme: 102
K

Kafirya

Ziyaretçi

aynen aynen aynen aynen QŞSŞAŞŞSŞWŞDŞWSŞ

M

M-D

Ziyaretçi
Neden bu kadar kızdığını anlayabiliyorum adamlarına yazmama. Senin yapmadığını yaptık .Karşıya attıracağın adamlara forumda “büşrayı destekliyoruz” diye yalan konular açtığın için erken davranıp yazdım, ihanete karşı mücadele ettim elimden geleni yaptım yinede olmadı. Teşekkür mesajı konusundada haklısın yalandanda olsa teşekkür ettim 🙂
Büşra başkan parti mesaj TG DC mesaj sabit biliyormusun bilmem ama saati değiştiremiyoruz kaçta attığımız ortada kdkskskdmms

SametÜnall1

47. Dönem Aydın Milletvekili
Vatandaş
Hayatta her şeyle karşılaşırsınız Büşra başkanım , Mücadele edersiniz hayatın kanunu bu diyelim Ama sen her zamankinden güçlü ol Mücadeleci Ol Ve Oyunda Kal bizimle kal kardeşim , Başarılar Dilerim hayatının her döneminde , Mücadeleci ruhunu asla kaybetme

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Büşra kendini çok önemsiyorsun sanırım ya
Kasma bu kadar boşver kazanınca bir daha teşekkür edersin kskskslsl
Bizim için önemli bir insan.Kadının gücünü yansıtıyor dikkatli bakanlar çoktan anladı dikkatsizler zaten kendini belli ediyor buda Büşra Gamze başkanın güçlenmesini sağlıyor :)

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Büşra kendini çok önemsiyorsun sanırım ya
Kasma bu kadar boşver kazanınca bir daha teşekkür edersin kskskslsl
Bu saatten sonra kimseyi önemsemiyorum. Eski bir oyuncu değilim geçmişini bilmiyorum en azından son bir kaç ay içinde başlayan oyuncuların görmesini istediğim için açtım bu konuyu. Fatih konusuna gelirsek karşıya vereceğine dair dedikodular vardı ancak henüz belli bir ihanet yoktu ortada.

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Öncelikle hayırlı akşamlar.

Yeniden Doğuş ve Vefa adını öncelikle bundan sonra kullanmaman adına seni uyarıyorum.

Telegramdan ve Discorddan attığımız mesajlar ve parti başkanınla olan konuşmalarımız ve desteğimiz ortada.
Bunu kendisi de inkar edemez.

Sana burda partimizdeki adamlarımıza ne mesajı attığımızı ve gruplarımıza ne mesajı yolladığımızı ben kanıtlayamam ama kanıtlayabilecek birini tanıyorum.

@Samed Sağlam yazdığın mesajların ss lerini tek tek buraya atma şansın var mı canım kardeşim bizler neler yazmışız üyelerimize.

S

Samed Sağlam

Ziyaretçi

Ekli dosyalar

• IMG_20231122_183105.jpg
    IMG_20231122_183105.jpg
    130.8 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2023-11-22-18-22-42-556_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2023-11-22-18-22-42-556_net.shrin.baskan.jpg
    413.1 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2023-11-22-18-22-24-913_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2023-11-22-18-22-24-913_net.shrin.baskan.jpg
    336.1 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2023-11-22-18-21-08-616_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2023-11-22-18-21-08-616_net.shrin.baskan.jpg