İhanetin Belgeleri (7 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büşra Gamze
  • Başlangıç tarihi
M

M-D

Ziyaretçi
Bu saatten sonra kimseyi önemsemiyorum. Eski bir oyuncu değilim geçmişini bilmiyorum en azından son bir kaç ay içinde başlayan oyuncuların görmesini istediğim için açtım bu konuyu. Fatih konusuna gelirsek karşıya vereceğine dair dedikodular vardı ancak henüz belli bir ihanet yoktu ortada.
Tamam Büşra en iyisinin en iyisi sensin dağılalım 😀

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Mesaj yazılan kişilerin karşı tarafa oy atmaları dışında sorun yok 😁

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Öncelikle hayırlı akşamlar.

Yeniden Doğuş ve Vefa adını öncelikle bundan sonra kullanmaman adına seni uyarıyorum.

Telegramdan ve Discorddan attığımız mesajlar ve parti başkanınla olan konuşmalarımız ve desteğimiz ortada.
Bunu kendisi de inkar edemez.

Sana burda partimizdeki adamlarımıza ne mesajı attığımızı ve gruplarımıza ne mesajı yolladığımızı ben kanıtlayamam ama kanıtlayabilecek birini tanıyorum.

@Samed Sağlam yazdığın mesajların ss lerini tek tek buraya atma şansın var mı canım kardeşim bizler neler yazmışız üyelerimize
Öncelikle hayırlı akşamlar.

Yeniden Doğuş ve Vefa adını öncelikle bundan sonra kullanmaman adına seni uyarıyorum.

Telegramdan ve Discorddan attığımız mesajlar ve parti başkanınla olan konuşmalarımız ve desteğimiz ortada.
Bunu kendisi de inkar edemez.

Sana burda partimizdeki adamlarımıza ne mesajı attığımızı ve gruplarımıza ne mesajı yolladığımızı ben kanıtlayamam ama kanıtlayabilecek birini tanıyorum.

@Samed Sağlam yazdığın mesajların ss lerini tek tek buraya atma şansın var mı canım kardeşim bizler neler yazmışız üyelerimize.
Attığınız şeylerin farkındayım ancak ittifaktaki bütün oyların neredeyse yd ve vefadan kaymasının herhangi bir açıklaması benim için olamaz. 4 saatte yd ve vefadan yaklaşık 10 tane oy kaymasını yakalamam tesadüf mü sence kaan? Ben diyeceğimi dedim gören gördü.

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Attığınız şeylerin farkındayım ancak ittifaktaki bütün oyların neredeyse yd ve vefadan kaymasının herhangi bir açıklaması benim için olamaz. 4 saatte yd ve vefadan yaklaşık 10 tane oy kaymasını yakalamam tesadüf mü sence kaan? Ben diyeceğimi dedim gören gördü.
Bunun olması ile bizi ihanet ile suçlayamazsın Büşra biz yazılarımızı da yazdık.Duyurularımızı da attık.
Bizde seçim kaybettik bende bir çok şey farkettim Büşra.
Milletvekilinde 65 oy çıkartıp komutanlıkta 25 oyu da gördük ama ağzımızı açıp ihanet ediyorsunuz çabalamıyorsunuz demedik hiçbir zaman.
Keşke bizlerin bu oylarını takip edeceğine destek mesajlarımızı ya da yeni oyuncular var ise oy kullandıralım limit var gerekirse hediye taş çeker atarım mesajların.
İsim verseydiniz sonuna kadar destek olurdum ama gelip üyelerinize ya da başka partinin üyelerine habersiz yazmazdım.

Kötü seçim yolu izledin ve kaybettin.İtiraz sürecinde bile eğer üyelere bakmıyorsanız karşının ben bakayım 17.00 a kadar süresi var dedim gözden kaçan kişiler olabilir dedim Alparslana arkadaşlarımız bakıyor dedi bana ne bir itiraz var ne de bir ss.

Siz bizi istemezseniz kusura bakma da biz duyurumuzu atar mesajımızı atar geri çekiliriz.Gerisi de şahsen benim umrumda olmaz.

Daha da yazıcak birşeyim yok.
İthamlarınla kaybedişinle sana mutluluklar.
Kimsenin de gazına gelme sana tavsiyem.
Hayırlı akşamlar.

M

M-D

Ziyaretçi
Bunun olması ile bizi ihanet ile suçlayamazsın Büşra biz yazılarımızı da yazdık.Duyurularımızı da attık.
Milletvekilinde 65 oy çıkartıp komutanlıkta 25 oyu da gördük ama ağzımızı açıp ihanet ediyorsunuz çabalamıyorsunuz demedik hiçbir zaman.
Keşke bizlerin bu oylarını takip edeceğine destek mesajlarımızı ya da yeni oyuncular var ise oy kullandıralım limit var gerekirse hediye taş çeker atarım mesajların.
İsim verseydiniz sonuna kadar destek olurdum ama gelip üyelerinize ya da başka partinin üyelerine habersiz yazmazdım.

Kötü seçim yolu izledin ve kaybettin.İtiraz sürecinde bile eğer üyelere bakmıyorsanız karşının ben bakayım 17.00 a kadar süresi var dedim gözden kaçan kişiler olabilir dedim Alparslana arkadaşlarımız bakıyor dedi bana ne bir itiraz var ne de bir ss.

Siz bizi istemezseniz kusura bakma da biz duyurumuzu atar mesajımızı atar geri çekiliriz.Gerisi de şahsen benim umrumda olmaz.

Hayırlı akşamlar.
Ya kaan bunu yazmaya üşenmedin mi Allah aşkına gerek yok gerekkkkkkkkkkkkkkkk
İttifaktan çıktık bugün kardeşim olur böyle konular 😀

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Ya kaan bunu yazmaya üşenmedin mi Allah aşkına gerek yok gerekkkkkkkkkkkkkkkk
İttifaktan çıktık bugün kardeşim olur böyle konular 😀
Hayır ben ilk yanlışda söz verdik sözümüzden dönmek olmaz dememize yanıyorum ikimizinde.
Baştan bitecekti herşey.

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş

Hayırlı akşamlar.
‘Keşke bizlerin bu oylarını takip edeceğine destek mesajlarımızı ya da yeni oyuncular var ise oy kullandıralım limit var gerekirse hediye taş çeker atarım mesajların’
Dün Alparslan Abi ve Büşra başkan sayesinde oyuna kayıt olan bir başkanımız 3 saat içerisinde oy kullandı.Hesabına toplam biriken miktar 700 milyon.

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi

Hayırlı akşamlar.
Emin ol sabaha kadar seçim için uğraştık kaan. Keşke sadece duyuru atıp çekilseydiniz 😀

Ekli dosyalar

• IMG_0575.jpeg
    IMG_0575.jpeg
    543.7 KB · Görüntüleme: 52