İhanetin Belgeleri (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büşra Gamze
  • Başlangıç tarihi
K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Samedin SS lerde yazdığı kişiler karşıya oy atmış kanka sıkıntı orada 😄 yazmasa daha iyimiş
Reisim seni severim bilirsin oyun farklı normal farklı benim için.
Biz yazımızı yazdık.Duyurularımızı attık.
Kime attığını ben değil kimse bunu göremez.
Herkesin kendi kararı kendi düşüncesi var ben bu zamana kadar çok gördüm hayır ben bu isme oy vermek istemiyorum diyeni.Bir çok seçimde de oy kayması olmuştur sözümüzü dinlemeyenler vs.
Eskisi yenisi çok oy barındıran bir partiyiz bu çoğu seçim illaki oluyor.
Hayır vereceksin mi diyeceğiz?
Ama Büşra başkanın bize ithamı bilerek karşıya attırdınız diyor.
Kusura bakma ama ben uğraşmadım o kadar fazla Büşra başkana oy toplamak uyuyanları uyandırmak için.Yönetimdeki ailemize saygısızlıktan başka birşey değil bu durum.

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Doğrusun ya güven istifa edeyim diye sorulmaz ettim istifa alın sizden birşey istemiyorum demen lazım 😀
Milletvekilliği hakkım değil mi? Partiye yaptığım katkıları yalanlayamazsın yukarda Allah var.Bu güne kadar kaç üye getirdim kaç kişiyi dc ye çektim bunları görüp beni partiye katıldığım gün sözcü yapmadınız mı?6 gün sonra başkan yardımcılığına terfi ettiniz neden çünkü çok çalıştım çok.Parti kurdum yürümedi tekrar katıldım 4 gün sonra sekreter yapmadınız mı?Unutma bunları o vekillik hakkımdı.

M

M-D

Ziyaretçi
Milletvekilliği hakkım değil mi? Partiye yaptığım katkıları yalanlayamazsın yukarda Allah var.Bu güne kadar kaç üye getirdim kaç kişiyi dc ye çektim bunları görüp beni partiye katıldığım gün sözcü yapmadınız mı?6 gün sonra başkan yardımcılığına terfi ettiniz neden çünkü çok çalıştım çok.Parti kurdum yürümedi tekrar katıldım 4 gün sonra sekreter yapmadınız mı?Unutma bunları o vekillik hakkımdı.
Harikasın güven tebrik ediyorum başarılarının devamını dilerim

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
oy vermeselerdi anlaşılırdı ama hem buraya oy vermeyip hem karşıya +1 oy yazdırıyorsa orada zaten ittifak bitmiş demektir seçimden önce ittifaktan çekilseydiniz daha hayırlı olurmuş, tüm partiler için sonuçlar hayırlı olsun ne diyelim, yine de genelleme yapmayalım partilerinizden Büşra başkan için uğraş veren oy veren herkese de teşekkür ederiz 🙏🏻
Yd de genele hitap etmiyorum zaten yd dekilerin yarısı oyunu eksik etmedi onlara teşekkür ediyorum karşıya atanlarada bişey demiyorum sözüm attıranlara

C

Cihan ERASLAN

Ziyaretçi
oy vermeselerdi anlaşılırdı ama hem buraya oy vermeyip hem karşıya +1 oy yazdırıyorsa orada zaten ittifak bitmiş demektir seçimden önce ittifaktan çekilseydiniz daha hayırlı olurmuş, tüm partiler için sonuçlar hayırlı olsun ne diyelim, yine de genelleme yapmayalım partilerinizden Büşra başkan için uğraş veren oy veren herkese de teşekkür ederiz 🙏🏻
Olay zaten budur yani, veren ittifaktan ötürü veya saygısından vermiştir, vermeyende kendi kişisel ilişki psikoloji vs. Vermemiştir. Benim seçimimde de ben 3 oy ile kaybettim kimse kalkıp ta kimseyi suçlamadı, orada oy kaymalar olmadı mı sanıyorsunuz. Ama seçim sonunda kimse kalkıp ta neden oy vermedi demedi, bu bir siyaset oyunu her ittifakta oy kaymalar olur. Kötü niyetle veya değil.

Ben şahsen çok aşırı üzüldüm kaybettiğimize, mutlu olmayı zerre kadar hak etmeyen insanların agzına laf verdik, sağlık olsun. Güzel seçimdi gerçekten. Adrenalin dolu, her iki aday da iyi mücadele etti tebrik ediyorum.

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Olan oldu, seçim bitti. Referandumda herkes kendi üzerine düşeni yapsın artık. Burada bu tartışmaların anlamı kalmadı. Herkes görmesi gerekeni gördü, herkes ona göre davransın bundan sonra. İki tarafta iyi mücadele etti, iki tarafta emek harcadı, ama bir kazanan olacağını biliyorduk. Herkese başarılar dilerim. Herkesi tebrik ederim.

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Reisim seni severim bilirsin oyun farklı normal farklı benim için.
Biz yazımızı yazdık.Duyurularımızı attık.
Kime attığını ben değil kimse bunu göremez.
Herkesin kendi kararı kendi düşüncesi var ben bu zamana kadar çok gördüm hayır ben bu isme oy vermek istemiyorum diyeni.Bir çok seçimde de oy kayması olmuştur sözümüzü dinlemeyenler vs.
Eskisi yenisi çok oy barındıran bir partiyiz bu çoğu seçim illaki oluyor.
Hayır vereceksin mi diyeceğiz?
Ama Büşra başkanın bize ithamı bilerek karşıya attırdınız diyor.
Kusura bakma ama ben uğraşmadım o kadar fazla Büşra başkana oy toplamak uyuyanları uyandırmak için.Yönetimdeki ailemize saygısızlıktan başka birşey değil bu durum.
Bende seni seviyorum reisim 🌹

keşke olmasaydı diyelim madem ama oldu hayırlısı olsun bundan sonraki süreçte başarılar 🙏🏻

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
C

CB36

Ziyaretçi
Olay zaten budur yani, veren ittifaktan ötürü veya saygısından vermiştir, vermeyende kendi kişisel ilişki psikoloji vs. Vermemiştir. Benim seçimimde de ben 3 oy ile kaybettim kimse kalkıp ta kimseyi suçlamadı, orada oy kaymalar olmadı mı sanıyorsunuz. Ama seçim sonunda kimse kalkıp ta neden oy vermedi demedi, bu bir siyaset oyunu her ittifakta oy kaymalar olur. Kötü niyetle veya değil.

Ben şahsen çok aşırı üzüldüm kaybettiğimize, mutlu olmayı zerre kadar hak etmeyen insanların agzına laf verdik, sağlık olsun. Güzel seçimdi gerçekten. Adrenalin dolu, her iki aday da iyi mücadele etti tebrik ediyorum.
Aga be bi senin seçiminde Çalıştım bi bu seçimde Cihanım senin seçiminde 3 oy ile kaybettik en çok ona üzülmüştüm 🌹🌹 burda herkes bi yana sen bi yana

C

Cihan ERASLAN

Ziyaretçi
Aga be bi senin seçiminde Çalıştım bi bu seçimde Cihanım senin seçiminde 3 oy ile kaybettik en çok ona üzülmüştüm 🌹🌹 burda herkes bi yana sen bi yana
Sen adamsın kardeşim, senin emeklerin asla göz ardı edilemez ne orda ne burada. Sen her yerde de aynısın, seviyprum seni 🌹🙏