E
E.A.
Ziyaretçi
Benide seviyormusun cio🫣Sen adamsın kardeşim, senin emeklerin asla göz ardı edilemez ne orda ne burada. Sen her yerde de aynısın, seviyprum seni
Benide seviyormusun cio🫣Sen adamsın kardeşim, senin emeklerin asla göz ardı edilemez ne orda ne burada. Sen her yerde de aynısın, seviyprum seni
Kanka seni sevmeyen ölsün desem oyunda adam kalmaz, o yüzden seni çok ayrı seviyorumBenide seviyormusun cio🫣
1 ay sonra hasret gideririz gelinceSen adamsın kardeşim, senin emeklerin asla göz ardı edilemez ne orda ne burada. Sen her yerde de aynısın, seviyprum seni
Bende seni çok ayrı seviyorum mlbb eşimKanka seni sevmeyen ölsün desem oyunda adam kalmaz, o yüzden seni çok ayrı seviyorum
Baaşım üstüne paşam1 ay sonra hasret gideririz gelince
Kaçta girelimBende seni çok ayrı seviyorum mlbb eşim
Okeydeyim sal beniKaçta girelim
Gonca vexana almicaksa gelsinSn. Yöneticim @Gonca hanım sizleri ve tüm mlbb severleri bekleriz
Kumarcı seni yeter yeterOkeydeyim sal beni
Kumarcı seni yeter yeter
Sağlam freya oynarim. Lazımsa gelirim he konudan bağımsızSn. Yöneticim @Gonca hanım sizleri ve tüm mlbb severleri bekleriz
DC ekle kralım oynayalım yaSağlam freya oynarim. Lazımsa gelirim he konudan bağımsız
Hayırlı akşamlar Büşra hanım, moral bozmayın bu oyun tek seçimlik değil, bu güne kadar bekleyip ilk winn'ini alanlar çok iyi bilirAçtığım konu yönetim uygun gördüğü zaman konuyu silebilir amacı dışına çıktı tartışacak bir şeyde kalmadı daha fazla iyi akşamlar herkese
Başka Oyuna davet yasaktır.DinleninSn. Yöneticim @Gonca hanım sizleri ve tüm mlbb severleri bekleriz
Sn. Umut yöneticim çok gerildik ya, stres atmak için şey ettiydim, sizde buyurunBaşka Oyuna davet yasaktır.Dinlenin
Cihanın niye buralara uğramadığı belli olduSn. Umut yöneticim çok gerildik ya, stres atmak için şey ettiydim, sizde buyurun
Yok ondan değil hala ev kovaliyom ortakCihanın niye buralara uğramadığı belli oldu