Aramızda Kalsın Ya Da Kalmasın Teşkilat Sizi Bulur :) (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan MAGARSUS
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Matematik üstadı birisine karşı savaşmak zor oldu gerçekten

10 yıllık siyasetçi birisinin hesapları zorladı :)

Ama biz siyaset üstü bir anlayış sergiledik ( Sanırım böyle deniyordu)

He birde konuştuklarımız aramızda kalırsa iyi olur arkadaşlar

Şimdi gelelim sadede @Ayhangünerr kardeşim mücadelen uykusuzluğun ekibinin ve tüm ittifakının çabaları emekleri için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bir nebze olsun faydam dokunduysa benimde ne mutlu bana . Bundan sonra başkanlığında sana başarılar diliyorum . Sorunsuz bir başkanlık dönemi geçirmen dileğiyle🌹

Sahneye davetlileri alıyoruz :)

Öncelikle kusura bakma kardeşim madem hain damgası yedin seni buraya eklemek zorundaydım 😁 @M-D

Burak kardeşim gerçekten yaşlanmışsın ama paslanmamışsın tebrik ediyorum 😂 @BurakAtak

Ayhan kardeşim seni ekledik ama biraz yüzün gülsün artık boynun yok gibi duruyorsun 😄@Ayhangünerr

Ahmet başkanım her zamanki gibi karizma duruyor 🌹 @Ahmet Erol

Teşkilata bir kadın başkan lazımdı herkes gerçek demir leydiyi görsün ve tanısın o zaman 😻@Kafirya (bu arada güneşimi kapatmışsın biraz çekil 😎)

Beni zaten söylemeye gerek yok bilen bilir bilmeyen bilmesede olur 😎😎

Ayrıca bu karede olmak istemeyen @Fettah Özdemir , Emirhan , @KURT 77 (zaten istesende koymam) Arkadaşları kınıyorum

Son Olarak Unutmayın Teşkilat Sizi Bulur :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
K

KURT 77

Ziyaretçi
Ahahahahahhah bu karenin böyle olacağını bilsem olmak isterdim 😀😀😀😀

Neyse ben siyaset üstü bir anlayis sergileyip boyle islere girmemeyi tarcih ediyorum 😀😀😀😀😀

Sözlerime şu beste ile devam etmek istiyorum.

şşşt şşt nereye

Nolur çıkmayın biraz dalga geçelim 🦅

K

Kafirya

Ziyaretçi
Özür dilerim güneşi kapattığım için geri çekiliyorum LALDLWLDLWŞFŞWŞDŞWLD kaçmaz bizim elimizden hiçbir şey TEŞKİLAT SİZİ BULUR 🌹❤️🔥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...