Kartlar tekrar dağılsın🥳 (14 Kişi İçeride)

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Yaw burak sende sizden olmayan birisi herhangi bir konuda zafer narası atınca küçük görür dalga geçersin sen kazanınca da showun bitmez kral neyse helal. Bu arada turan ittifakını tebrik ederim haklı bir zafer olduğunu düşünüyorum büşracığıma da gönül ittifakına da emekleri ve mücadeleleri için tebrik ve teşekkür ediyorum

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Yaw burak sende sizden olmayan birisi herhangi bir konuda zafer narası atınca küçük görür dalga geçersin sen kazanınca da showun bitmez kral neyse helal. Bu arada turan ittifakını tebrik ederim haklı bir zafer olduğunu düşünüyorum büşracığıma da gönül ittifakına da emekleri ve mücadeleleri için tebrik ve teşekkür ediyorum
Sende hoşgeldin büyük başkan 😀

M

M-D

Ziyaretçi
Doğru dedin birbirimizi tanimayiz etmeyiz. Tanımadığın insanlara aptal muamelesi yapma demek istedim sadece. Bu arada sen kimsin?
Bak yine tekrarlıyorum sen benim için ne kadar değerlisin ki aptal muamelesi yapıcam çağlar yada ben sana ne kanıtlıcam yada kanıtlama gibi derdim var mı sanıyorsun?
Öyle görünüyora dışardan yazdığım yazı bak sana net yazayım ne düşünmek istersen düşün gram umrumda değil uyandırayım 😀

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Bak yine tekrarlıyorum sen benim için ne kadar değerlisin ki aptal muamelesi yapıcam çağlar yada ben sana ne kanıtlıcam yada kanıtlama gibi derdim var mı sanıyorsun?
Öyle görünüyora dışardan yazdığım yazı bak sana net yazayım ne düşünmek istersen düşün gram umrumda değil uyandırayım 😀
Kanıt isteyen mi oldu senden arkadaşım? İsmini bilmedigimden arkadaşım diyorum yanlış anlama. Arkadas falan degiliz tabiki. Aptal muamelesi yapman için değerli ya da taniyor olmana da gerek yok. Cidden bazen zorlanıyorum iletişim kurarken. Bir şey demedim sensin.

M

M-D

Ziyaretçi
Kanıt isteyen mi oldu senden arkadaşım? İsmini bilmedigimden arkadaşım diyorum yanlış anlama. Arkadas falan degiliz tabiki. Aptal muamelesi yapman için değerli ya da taniyor olmana da gerek yok. Cidden bazen zorlanıyorum iletişim kurarken. Bir şey demedim sensin.
İsmimi bilmediğini söylemen tuhaf çağlar oysaki partimdeydin yapıyorsun bu sporu 😀
O zaman her konuya atlama işine bak sıkışınca öyle yada böyle deme
Ama merak ediyorum devran sana nasıl dönecek hep beraber görelim o devranı bakalım

BurakAtak

TÜRK BUDUN
27. Dönem Oyun Başkanı
Ben kimseyi küçük görmem. İnsanlar eğlenebilir ama hakaret edemezler bunu gördüm ama tersine döndü işte

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
İsmimi bilmediğini söylemen tuhaf çağlar oysaki partimdeydin yapıyorsun bu sporu 😀
O zaman her konuya atlama işine bak sıkışınca öyle yada böyle deme
Ama merak ediyorum devran sana nasıl dönecek hep beraber görelim o devranı bakalım
Kusura bakma. Cidden bilmiyordum. Hiç bir seçimde de aktif görev almadım. O yüzden kazanınca kral kaybedince öyle böyle demedim. İlk aktif seçimimdi, Turan ittifakı ve kazanan Ayhan başkanı da gönülden tebrik ettim. Sonuna kadar hak edilmiş bir galibiyet olduğunu düşünüyorum onlar açısından. Neyse uzatmayacağım. İyi günler.

Eightborn

Yeni Üye
Vatandaş
Oyunda insanları küçük görmedim deyip küçük gören kalp kırmanın manası yok deyip kalp kırmaya devam eden insanlar sizsiniz

Eightborn

Yeni Üye
Vatandaş
Daha ettiğiniz lafın devamını getirmiyonuz anca böyle yazıyonuz bide burda iyi insan rolü yapıyorsunuz