videolar sataşmalar güzel devam ediyordu ben sizin bize yaptığınız videoları izlerken bile gülüyordum ama bu yazdığın oldu mu sence ?
Burda eğleniyoruz zorbey arkadaşın yazdığına cevap olarak yazdım ben kimsenin videosuna yazısına ses çıkarmadım sustum izledimvideolar sataşmalar güzel devam ediyordu ben sizin bize yaptığınız videoları izlerken bile gülüyordum ama bu yazdığın oldu mu sence ?
Evet ama genelleme yaptığın için yazdım videolar atışmalar tabii ki olacak renk katıyor oyuna ama hakaret değilBurda eğleniyoruz zorbey arkadaşın yazdığına cevap olarak yazdım ben kimsenin videosuna yazısına ses çıkarmadım sustum izledim
Hakaret değil soru düşüncesini sordum direk hitap etmedim öyle anlaşıldıysa kusura bakmayın o anlamda demek istemedim .Evet ama genelleme yaptığın için yazdım videolar atışmalar tabii ki olacak renk katıyor oyuna ama hakaret değil
Teşekkürler bu açıklaman için, tekrardan tebriklerHakaret değil soru düşüncesini sordum direk hitap etmedim öyle anlaşıldıysa kusura bakmayın o anlamda demek istemedim .
Arkadaslar kendileri inanıyorsa bırak o yalan devam etsin kardeşimDün adam gibimi kutlama yaptınız?
Yakıştı yakıştıYakıştımı sana fettah başkannnnn
Fettah Başkanım Çok Güzel Bir Video Olmuş.
Galiba tek bir kişiyi gömmemişiz