Var var ben sana bizzat yaşattım daha bir hafta önce ortadan kaybolmayı bak darbe bitti çıktın yine ortalığa gece feneriNe oldu niye ters yaptın hemen sana mı soruyorum kayıp olup olmamayı var mı öyle yeteneklerin senin
Var var ben sana bizzat yaşattım daha bir hafta önce ortadan kaybolmayı bak darbe bitti çıktın yine ortalığa gece feneriNe oldu niye ters yaptın hemen sana mı soruyorum kayıp olup olmamayı var mı öyle yeteneklerin senin
Kankam senin yeteneklerin ne ozaman saysana?Ne oldu niye ters yaptın hemen sana mı soruyorum kayıp olup olmamayı var mı öyle yeteneklerin senin
Görünmez adamKankam senin yeteneklerin ne ozaman saysana?
Coşkun başkanimin söylediği şeylermi yeteneklerin?Var var ben sana bizzat yaşattım daha bir hafta önce ortadan kaybolmayı bak darbe bitti çıktın yine ortalığa gece feneri
.)Görünmez adam
Ne zaman olmuş öyle birşey o konuyu bulup başlığı ile buradan yaz bakalım ne olmuş herkes görsün benim forumda attığım mesaj sayısı bile belli kendi kendini kandırma lütfen sana hiç yakışmıyorVar var ben sana bizzat yaşattım daha bir hafta önce ortadan kaybolmayı bak darbe bitti çıktın yine ortalığa gece feneri
Sence onlar mı kanıtı göstersin bakalım bekliyorum hadi diyelim ki öyle sizi ilgilendiren konu nedir coşkun abine destek olmaya mı geldinCoşkun başkanimin söylediği şeylermi yeteneklerin?
Boş işlerle uğraşamam yaptık oldu bitti byyyNe zaman olmuş öyle birşey o konuyu bulup başlığı ile buradan yaz bakalım ne olmuş herkes görsün benim forumda attığım mesaj sayısı bile belli kendi kendini kandırma lütfen sana hiç yakışmıyor
Gelir rahatsız mı oldun burası forum alanı isteyen istediği konuya yazar çizerSence onlar mı kanıtı göstersin bakalım bekliyorum hadi diyelim ki öyle sizi ilgilendiren konu nedir coşkun abine destek olmaya mı geldin
Yaptınız da bir işe yaramadı bye byeBoş işlerle uğraşamam yaptık oldu bitti byyy
Yazsın sıkıntı yok ki yazma diyen oldu mu soru sordum ben herkesin yazıp çizdiği gibiGelir rahatsız mı oldun burası forum alanı isteyen istediği konuya yazar çizer
Coşkun başkani diriliş ittifakından olduğu için tanıyorum ki bu şov yapma derdiniz nedir? Yeteneklerinizin birinide ögrendim "insanları kişkirtmak"Sence onlar mı kanıtı göstersin bakalım bekliyorum hadi diyelim ki öyle sizi ilgilendiren konu nedir coşkun abine destek olmaya mı geldin
Yaradı yaradı ilkleri yaşattık . Yaşamadım deme inanmammYaptınız da bir işe yaramadı bye bye
Hadi bana ne yaşattın o konu ne oldu bulamadın mı kaçıyorsun hemenBoş işlerle uğraşamam yaptık oldu bitti byyy
Boş ver başkan onlar her seçim dönemi çıkar piyasaya şovunu yapar giderler takılma birkaç güne ortadan kaybolacak nasıl olsaCoşkun başkani diriliş ittifakından olduğu için tanıyorum ki bu şov yapma derdiniz nedir? Yeteneklerinizin birinide ögrendim "insanları kişkirtmak"
Ben birşey yaşamadım sizler yaşadıysanız orasını bilememYaradı yaradı ilkleri yaşattık . Yaşamadım deme inanmamm
Darbe yaptık işte daha ne yaşayacaksınHadi bana ne yaşattın o konu ne oldu bulamadın mı kaçıyorsun hemen
Şovu ben mi yapıyorum buradan açılan başlığa yorumumu yazdım ne coşkun başkana nede size bir lafım oldu mu olmadı ilk kim başlattı ise şov ona aittirCoşkun başkani diriliş ittifakından olduğu için tanıyorum ki bu şov yapma derdiniz nedir? Yeteneklerinizin birinide ögrendim "insanları kişkirtmak"
Hayır sen geçen hafta bana bizzat yaşattığın şey neymiş onu soruyorum darbeyi tek sen yapmadın kimsede bir yere kaybolmadı yapılan darbe gerekli başarıya ulaşamadı konuyu saptırma istersenDarbe yaptık işte daha ne yaşayacaksın