Tamam gece vardiyasi çalışmıyor muu pekii tatil mi yapiyolar saat 20:00 dan sonra niye çalışıyorlar tatil degilmiydi 1 MayısBende çalışıyorum şuan ama akşam 20.00 dan sonra gece vardiyası oluyor onun için söyledim
boş muhhabbet abidesisin daha ne olsun günün burda geçiyorr arada iş burda görüyonNe alaka bee![]()
aynen aynen benim işte bu napcan sende çok çalışmaktan yazı yazmakta zorlaniyorsunboş muhhabbet abidesisin daha ne olsun günün burda geçiyorr arada iş burda görüyon![]()
Sistem öyle biraz araştır tavsiye ederim kamu çalışanları yada herhangi bir çalışan akşam 20:00 dan sonra gece mesaisi sistemine geçer kanun buTamam gece vardiyasi çalışmıyor muu pekii tatil mi yapiyolar saat 20:00 dan sonra niye çalışıyorlar tatil degilmiydi 1 Mayıs
Hayır sadece gündeme göre hareket ediyorumCanin sıkıldıkça konumu açacan sen
Hocam onlar da emekçi değilmi onlar için tatil değil hani gün bitmiş oluyor yaaa haniSistem öyle biraz araştır tavsiye ederim kamu çalışanları yada herhangi bir çalışan akşam 20:00 dan sonra gece mesaisi sistemine geçer kanun bu
he gayet öyleaynen aynen benim işte bu napcan sende çok çalışmaktan yazı yazmakta zorlaniyorsun![]()
hocamm fazla gurcalama bayram seyran işte sen nörcen vakti hergün sana bayrammHocam onlar da emekçi değilmi onlar için tatil değil hani gün bitmiş oluyor yaaa hani
Uyandın yeni günun hayırlı olsunhe gayet öyleekmegimizdeyizz...
Sistem böyle işliyor akşam 20:00 dan sonra ekstara gece çalışma ücreti vermek zorunda çok büyük bir rakam değil ama ödeniyor yaniHocam onlar da emekçi değilmi onlar için tatil değil hani gün bitmiş oluyor yaaa hani
daha iş bitmedi yeni günü diyonnUyandın yeni günun hayırlı olsun
ben senin deliler gününü kutluyormuyum yok yani sana hergün tatil bayram vakitte takıldın durdunnUyandın yeni günun hayırlı olsun
Yoo Ahmet gün bitti diyor yalan mı söylüyor diyorsun yanidaha iş bitmedi yeni günü diyonn![]()
Senin deliler günün kutlu olsun önemli sonuçtaben senin deliler gününü kutluyormuyum yok yani sana hergün tatil bayram vakitte takıldın durdunnsen devam et zaman akıyorr.
Gün bitmedi mii ben Perşembe girdik saniyordumAnlattım anlamadın saygılar
Reis sen bana bildiğim şeyi anlattin ben dedimki gün bitiyse gece vardiyasi bitmiş olmuyor muuAnlattım anlamadın saygılar