1 NOLU OLAĞANÜSTÜ HAL YASASI (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

A K S A Ç L I

🪖Hür General 🪖
Yasaklı Üye
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Oyun yönetimi tarafından oyun içi işleyişi bozmaya yönelik faaliyetler düzenlendiği şüphesiyle Özgürlük Ve İrade partisi kapatılmıştır.

Herkese iyi oyunlar dileriz
Nedendir hocam bu gerekçeli karar oyun içi düzeni bozacak ne yapılmış olabilir.Oyun başkanının af yetkisini kullanmak istemesi bağlı bulunduğu partinin kapatılmasına mi yol açıyor.

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Oyun yönetimi tarafından oyun içi işleyişi bozmaya yönelik faaliyetler düzenlendiği şüphesiyle Özgürlük Ve İrade partisi kapatılmıştır.

Herkese iyi oyunlar dileriz.
Oyun içi işleyiş bozulacak ne yaptık . hocam kendinizin yazdığı wikiye göre kuralları uyguladık. biz kuralı uyguladık siz öyle anladıysanız ozaman wikideki kural kaldırılsın boşuna durmasın

Fersah

Hadimül Milli Gençlik
Vatandaş
Sayın yönetim. Tarafınızca yapılan işin tüm oyunculara açıklasanız bizde arkadaşların oyunu nasıl bozmaya çalıştıklarını anlasak. Ortada muğlak birşey kalmasa keşke.

A K S A Ç L I

🪖Hür General 🪖
Yasaklı Üye
Vatandaş
Gerekçe oyun başkanının af yetkisini kullanması değil, oyun başkanına dışarıdan müdahale olmasıdır.
Geçmişte bu tür kararlar alındı oyun başkanı af yetkisini kullanmak istedi ve kararlar sorgulandı ya evet yada hayır dendi ama oyun başkanınin bağlı olduğu parti kapatilmadi ki bu kararınız biraz vefri oldu sanirim sayın yönetim

ErenA

EFELER Partisi
20. Dönem Oyun Başkanı
Yani olayın detaylarını çok anlayamadım tabi arka planda ne dönüyor bilemeyiz ancak gördüğüm kadarıyla oyun başkanı af yetkisini kullanmış sizde affı kabul etmemişsiniz neden partiler kapanıp oyun başkanı görevden alınıyor bu sert tepkinin sebebi nedir. Arka planda başka şeyler dönüyorsa bu da kamuoyuna şeffaf şekilde açıklanmalıdır. Kadiri günahım kadar sevmem Diriliş İttifakı üyeside değilim kendilerinede karşıyım ancak adelette önemli. Bir af meselesi yüzünden partiler kapatılıp oyun başkanı görevden alınmamalı rekabet oluşsun derken rekabet içindeki başka partileri ortadan kaldırmak sürece zarar verecektir. Wikide bu kuralların toplanma sebebi kuralların uygulanmaması ya da farklı kararlar olduğu için her seçimden sonra yaşanan tartışmalardı. Wikide açık bir kural var o kural uygulansın diye var. Bence Alınan karar tekrardan gözden geçirilmelidir.

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Adı geçen şahsı ben sevmem aynı safta olabiliriz ama bireysel fikrim düşüncem o insanın burda olmaması perde arkalarında yaşanan olaylar ne olursa olsun bu kararın ağır olduğunu düşünüyorum bahsi geçen ismin oyuna gelmeden bile bu denli karıştırması ve yönetimin partide hiç bir şeyden haberi olmayan insanların emeklerini çabalarını boşa atması derin bir hüzün oluşturmuştur. Kararlar vicdanın aynasıdır malumatınız çok belgeleriniz bol K.A. İsimli şahsın geri dönmesini isteyen şahıslara ceza uygulanması kapatılan partilerin açılmasını gönlümden geçendir. Nihai karar yönetimin olup kararlara karşı tutumum gösterip saygı duymalıyız bizler geri dönceğini veya seçimi kazanan başkanın bu denli bir hareket yapacağını bilmiyorduk dediğim gibi adı geçen şahsın ve onun gibilerinin oyuna dönmesini istemiyor bir kaç kötü niyetli insanların yaptığı bu hareketi bir topluma yayılmasınıda karşı olduğumu belirtmek istiyorum. İyi oyunlar tüm oyunculara

Y N S E M R E

Cyber Security and Developer
Vatandaş
Yani olayın detaylarını çok anlayamadım tabi arka planda ne dönüyor bilemeyiz ancak gördüğüm kadarıyla oyun başkanı af yetkisini kullanmış sizde affı kabul etmemişsiniz neden partiler kapanıp oyun başkanı görevden alınıyor bu sert tepkinin sebebi nedir. Arka planda başka şeyler dönüyorsa bu da kamuoyuna şeffaf şekilde açıklanmalıdır. Kadiri günahım kadar sevmem Diriliş İttifakı üyeside değilim kendilerinede karşıyım ancak adelette önemli. Bir af meselesi yüzünden partiler kapatılıp oyun başkanı görevden alınmamalı rekabet oluşsun derken rekabet içindeki başka partileri ortadan kaldırmak sürece zarar verecektir. Wikide bu kuralların toplanma sebebi kuralların uygulanmaması ya da farklı kararlar olduğu için her seçimden sonra yaşanan tartışmalardı. Wikide açık bir kural var o kural uygulansın diye var. Bence Alınan karar tekrardan gözden geçirilmelidir.
Olay aslında o şekilde değil başkanım. Kadir ve diğer üyelerin zamanında oyun içi karışıklığa neden olmasından ve yönetime isyan etmesinden ötürü yönetim tarafından süresiz banlanmış. Sonrasında oyun başkanının kadirin oyuna dönmesi için af yasası çıkarmış. Yönetim de önceki olaylardan ötürü yasayı kabul etmedi. Oyun başkanı da Wiki de yer alan hakkını kullanacağını iletince ve ilgili parti ve oyuncular bu kararı destekleyince yönetim oyun başkanına dışarıdan kadir tarafından müdahale olduğunu düşündü ve olağanüstü hal ilan etti. Özgürlük ve İrade partisi ile Altın Ok partisini dışarıdan müdahaleyi destekledikleri gerekçesi ile kapatıldı. Şimdi asıl konuya gelirsek;

İlgili şahısların önceki dönemlerde hem forum içinde hem de oyun içinde huzuru ve düzeni bozduğu kanıtlarla birlikte mevcut. Birçok oyuncu bu nedenden ötürü tekrardan oyuna dönmelerini istemiyor. Huzur ve düzenin bozulmaması adına. Özellikle kadir ve efenin bu düzeni bozduğunun birçok kanıtı mevcut. Benim kendileri ile şahsi bir problemim yok olamaz da. Ayrıca sevenler olur onlara saygım da sonsuzdur. Ancak geçmişte yaptıkları da unutulmamalı ve buna göre karar verilmelidir. Bu süreçte tüm oyuncuların ve yönetimin sükunet ve sakinliği koruması, gerekirse toplantı düzenlenmesinin daha doğru olacağını düşünüyorum. Sonuçta oyunda herkesin bir emeği var. Emeklerin ziyan olmasını hiç kimse istemez. Sükunetinizi ve sakinliğinizi koruyarak sağlıklı bir şekilde karar vermek en doğrusudur diye düşünüyorum..

fettahozdemirr

Yeni Üye
Vatandaş
Olay dışarıdan anlaşılacak bir biçimde değil her kafadan bir ses çıkıyor ama anladığım kadarıyla adı geçen şahıs affı için yönetimle zaten gerekli görüşmeleri yapıp cevabını almıştır demekki kabahati büyükki oyun yönetimi oyuna dönmemesine karar vermiş .
Çoğu kişide bilirki af konusunda geçmiş zamanda Oyun yönetimi böyle konularda üstüne düşeni herzaman yapmıştır.
Şimdi sayın eski Oyun başkanı bu şahsın yönetimle olan af toplantısını bilipde yönetimin kabul etmediği kararı kendince kabul ettirmeye çalışıyorsa buradaki verilen cezalar hakkıdır. Ama Oyun başkanının bu görüşmelerden haberi yoksa ozaman birşey diyemem . Ama haberi olmama gibi bir olasılığı olduğunu düşünmüyorum çünkü genellikle af talepleri planlanarak ortaya sunulur. Ama yinede cezayı tüm partinin değilde o partide bu zihniyette olan parti yöneticilerinin çekmesi bence daha uygun olurdu.

ErenA

EFELER Partisi
20. Dönem Oyun Başkanı
Olay aslında o şekilde değil başkanım. Kadir ve diğer üyelerin zamanında oyun içi karışıklığa neden olmasından ve yönetime isyan etmesinden ötürü yönetim tarafından süresiz banlanmış. Sonrasında oyun başkanının kadirin oyuna dönmesi için af yasası çıkarmış. Yönetim de önceki olaylardan ötürü yasayı kabul etmedi. Oyun başkanı da Wiki de yer alan hakkını kullanacağını iletince ve ilgili parti ve oyuncular bu kararı destekleyince yönetim oyun başkanına dışarıdan kadir tarafından müdahale olduğunu düşündü ve olağanüstü hal ilan etti. Özgürlük ve İrade partisi ile Altın Ok partisini dışarıdan müdahaleyi destekledikleri gerekçesi ile kapatıldı. Şimdi asıl konuya gelirsek;

İlgili şahısların önceki dönemlerde hem forum içinde hem de oyun içinde huzuru ve düzeni bozduğu kanıtlarla birlikte mevcut. Birçok oyuncu bu nedenden ötürü tekrardan oyuna dönmelerini istemiyor. Huzur ve düzenin bozulmaması adına. Özellikle kadir ve efenin bu düzeni bozduğunun birçok kanıtı mevcut. Benim kendileri ile şahsi bir problemim yok olamaz da. Ayrıca sevenler olur onlara saygım da sonsuzdur. Ancak geçmişte yaptıkları da unutulmamalı ve buna göre karar verilmelidir. Bu süreçte tüm oyuncuların ve yönetimin sükunet ve sakinliği koruması, gerekirse toplantı düzenlenmesinin daha doğru olacağını düşünüyorum. Sonuçta oyunda herkesin bir emeği var. Emeklerin ziyan olmasını hiç kimse istemez. Sükunetinizi ve sakinliğinizi koruyarak sağlıklı bir şekilde karar vermek en doğrusudur diye düşünüyorum..
Bahsettiğin 2 arkadaşı bende sevmem dönmelerini bende istemem ama bu benim şahsi görüşümdür. Altın Ok partisinin adının anılması 1 ay önce yasaktı şimdi Altın Ok kuruldu seçime etki etti dönen oyuncular. Bu oyuncular aynı şekilde başkanlarınında dönmesini talep edebilirler bu da onlar için normal bir şey. Af talebi reddedilebilir arka planda reddedildiği gibi burda da affı reddediyoruz denilebilirdi ben kararın ağırlığından bahsediyorum. Seçilmiş oyun başkanının görevden alınması ve iktidar partisinin kapatılması ağır bir yaptırım. Sakin kafayla karar gözden geçirilmeli rekabet ortamı yakalanmışken bu ortam bozulmamalı.

Y N S E M R E

Cyber Security and Developer
Vatandaş
Bahsettiğin 2 arkadaşı bende sevmem dönmelerini bende istemem ama bu benim şahsi görüşümdür. Altın Ok partisinin adının anılması 1 ay önce yasaktı şimdi Altın Ok kuruldu seçime etki etti dönen oyuncular. Bu oyuncular aynı şekilde başkanlarınında dönmesini talep edebilirler bu da onlar için normal bir şey. Af talebi reddedilebilir arka planda reddedildiği gibi burda da affı reddediyoruz denilebilirdi ben kararın ağırlığından bahsediyorum. Seçilmiş oyun başkanının görevden alınması ve iktidar partisinin kapatılması ağır bir yaptırım. Sakin kafayla karar gözden geçirilmeli rekabet ortamı yakalanmışken bu ortam bozulmamalı.
Evet çok haklısınız. Hem yönetimin hemde ilgili parti ve oyuncuların sakinlik ve sükunet içinde birlikte hareket etmesi en yerinde bir karar olur. Ben şahsım adına her daim sakinlik sükunet ve barıştan yanayım. Nerede olursak olalım. İlerleyen süreçlerde umarım herşey yoluna girer..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...