E
Emirhanerdems
Ziyaretçi
Seçimle gelen seçimle gider!
#OrduKışlaya
#OrduKışlaya
Değerli vatandaşlar ve oyunun tüm katılımcıları,
Göktürk Partisi olarak, hukukun üstünlüğüne ve demokratik değerlere olan bağlılığımızı açıkça ifade ederiz. Şu an karşı karşıya kaldığımız darbe girişimi, demokrasiye ve oyuna yönelik ciddi bir tehdittir ve biz bu girişimi şiddetle kınıyoruz.
Biz, Göktürk Partisi olarak, her zaman şeffaflık, adalet ve liyakat temelinde hareket edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Demokratik süreçlerin ve oyuncuların iradesinin, her türlü baskı ve müdahaleden uzak bir şekilde korunması gerektiğini savunuyoruz. Darbe girişimleri, bu ilkelerin tamamına aykırıdır ve oyunun bütünleyici yapısına zarar vermektedir.
Bu zor zamanlarda, tüm partileri ve oyuncuları, darbe girişimine karşı birlik olmaya ve demokratik değerleri savunmaya davet ediyoruz. Ancak birlikte hareket ederek, bu tür anti-demokratik teşebbüslerin üstesinden gelebiliriz. Göktürk Partisi olarak, demokrasiyi savunma ve hukukun üstünlüğünü koruma konusundaki kararlılığımız tamdır.
Darbe girişimi karşısında gösterdiğimiz bu duruş, sadece bir politik pozisyon değil, aynı zamanda toplumsal bir sorumluluktur. Göktürk Partisi, demokratik ilkelerden ödün vermeden, oyunun ve toplumun bütünlüğünü korumak için elinden geleni yapmaya devam edecektir.
Bu süreçte, her bir oyuncunun sesine ve iradesine saygı gösterilmesi gerektiğini vurgulamak isteriz. Darbe girişimi, demokratik yönetim biçimimizi ve oyuncu topluluğumuzu zayıflatmayı amaçlasa da, birlik ve beraberlik içinde bu tehdidi bertaraf edebileceğimize inancımız tamdır.
Oyun içi demokrasimizi ve toplumumuzu koruma adına, Göktürk Partisi olarak, her türlü anti-demokratik girişime karşı duruşumuzu sürdüreceğiz. Hepimizin ortak çabasıyla, demokratik değerlerimizi koruyarak, daha adil ve şeffaf bir oyun ortamı yaratma yolunda ilerleyeceğimize inanıyoruz.
Demokrasi ve adalet için birlikte durmak dileğiyle, Göktürk Partisi.
Yahu bu yolu beraber yürüyeceğimizi konuşup bizi yola çıkarıp yolda başka safa geçen adamsınız pusu kurduğunuz yerde delikanlılık taslamak çocukluktan başka bir şey değil bir de darbeye karşıyız falan filan like prim peşine düşmüşsünüz komiksiniz kralYapabiliyorsan Yap..
İstemekte herhangi bir sıkıntı mı var onu anlamadı
Sıkıntı şu sayın başbakan bu darbe halkın iradesine yapılıyorİstemekte herhangi bir sıkıntı mı var onu anlamadım
İlk değil büyük ihtimallede son olmayacak. Bazı şeyleri görmek ve bilmek için bu tür şeylerin şart olduğunu sizin benden daha iyi bilmeniz gerekiyor. Büyük ihtimalle benden eski oyuncusunuz. Bugün benim savunduğumu yarın siz savunacaksınız ve ben o zaman senin kararına saygı göstereceğim gibi seninde saygı göstermen lazım değerli başkanımSıkıntı şu sayın başbakan bu darbe halkın iradesine yapılıyor