Sakın kalın gençler. Meseleyi büyütmeyin. Hepiniz seviliyorsunuz 

Ben gereken her adımı atarım almışımdır da. Ama Eymen bu olayları daha da uzatırsa çözülecek bir yanı yokTartışmak başka konu anaya bacıya laf etmek bambaşka bir konu kadir. Arkadaşa gerekli uyarıları yaptığını düşünüyorum.
Oyuna mahkeme getirelim reisBen gereken her adımı atarım almışımdır da. Ama Eymen bu olayları daha da uzatırsa çözülecek bir yanı yok
Avukatta gümledimOyuna mahkeme getirelim reissavcı fersah hakim sen avukat Ekrem
![]()
Oyuna mahkeme getirelim reissavcı fersah hakim sen avukat Ekrem
![]()
Adam gibi dur adam ol sen laf atmadın sürece kimse sana bulaşmaz hak ettiysen hak ettiğin gibi konuşurlar sanaÜyene söyler misin whatsaptan bana tahrik edici mesajlar atmayı kesin
burası yol geçen hanı değil. Bu kişi kendini ne sanıyorsa haddini fena aşıyor. Eğer siz tanıdığınız diye bir şeyler diyebiliyorsanız deyin çünkü bu böyle devam ederse bu iş sadece sözle kalmayacak
Abi tamam mevzuyu uzatmanın bir manası yok. Kırmayın birbirinizi ne gerek var Allah'ını seversen @EmreİzmirAdam gibi dur adam ol sen laf atmadın sürece kimse sana bulaşmaz hak ettiysen hak ettiğin gibi konuşurlar sana
Senlik sorun yok kardeşim adam olana adam gibi davranırız bu aranıyo kuyruk acısı var gibi kardeşlerimizin dostlarımızın yanında diye ses etmeyek dioz çoluk çocuk işde boş edip geneAbi tamam mevzuyu uzatmanın bir manası yok. Kırmayın birbirinizi ne gerek var Allah'ını seversen @Emreİzmir![]()
Bosverin abi kalp kırmaya hiç gerek yok.Sen
Senlik sorun yok kardeşim adam olana adam gibi davranırız bu aranıyo kuyruk acısı var gibi kardeşlerimizin dostlarımızın yanında diye ses etmeyek dioz çoluk çocuk işde boş edip gene![]()
Burda durduğum yer belli herkese bir şey varsa düzgünce söylüyoruz çocukça davranan sizsinizAdam gibi dur adam ol sen laf atmadın sürece kimse sana bulaşmaz hak ettiysen hak ettiğin gibi konuşurlar sana
Birde haklıymış gibi konuşma, cevap verme. Yaptıklarını unuttuk mu sanıyorsun da , gelmiş burada yüzün kızarmadan konuşuyorsun bir deBurda durduğum yer belli herkese bir şey varsa düzgünce söylüyoruz çocukça davranan sizsinizbazı saygısızlar kendini büyütmeye çalışıyor
Çocukça polemiğe giren sizlersiniz
Senin lafını alacak ve sana hesap verecek bir durumum yok
Kimseye neyi hak edip etmediğini belirleme hakkını kendinde görme
İlk önce şunu belirteyim Ben kimsenin özel hayatına ailesine veya kimliğine saldıracak kadar alçalmadım Ne yazıki bazıları bu seviyelere gelmiş ve bu tutumları ne kadar küçültse de hala sürdürmeye devam ediyorlar Eğer birilerinin ailesine ya da şahsiyetine hakaret etmek onu küçümsemek size doğal geliyorsa bu sizin seviyenizi gösterir ama iste sadeceki bazıları yalnızca kirli söylemlerle konuşmayı tercih ediyor bu alanı sadece kendi kisisel hesaplarini kullanmak icin kullaniyorBirde haklıymış gibi konuşma, cevap verme. Yaptıklarını unuttuk mu sanıyorsun da , gelmiş burada yüzün kızarmadan konuşuyorsun bir de
Kaybol adamın canını sıkma ne oldunu neler yaptını iyi biliyoruz seninBurda durduğum yer belli herkese bir şey varsa düzgünce söylüyoruz çocukça davranan sizsinizbazı saygısızlar kendini büyütmeye çalışıyor
Çocukça polemiğe giren sizlersiniz
Senin lafını alacak ve sana hesap verecek bir durumum yok
Kimseye neyi hak edip etmediğini belirleme hakkını kendinde görme
Senin gibilere hak etti şekilde cevap vermek gerekli sana yem atan mı olduda adamı kışkırtmaya çalışmıssın forumdaİlk önce şunu belirteyim Ben kimsenin özel hayatına ailesine veya kimliğine saldıracak kadar alçalmadım Ne yazıki bazıları bu seviyelere gelmiş ve bu tutumları ne kadar küçültse de hala sürdürmeye devam ediyorlar Eğer birilerinin ailesine ya da şahsiyetine hakaret etmek onu küçümsemek size doğal geliyorsa bu sizin seviyenizi gösterir ama iste sadeceki bazıları yalnızca kirli söylemlerle konuşmayı tercih ediyor bu alanı sadece kendi kisisel hesaplarini kullanmak icin kullaniyor
Birbirimiz ile aynı fikirde olmayabiliriz siz beni sevmeyebilirsiniz
gayet normal ama seviyeyi düşürmek de bir seçenek olmamalı
Senin gibilere hak etti şekilde cevap vermek gerekli sana yem atan mı olduda adamı kışkırtmaya çalışmıssın forumda
Yok sen yem atan değil yiyensin işdr ama atılmadı nie provake ettin ortalığı bazı şeyleri oldunda gerekli yaptırımlar yapıldı siz falan filan yapma ben sana küfür etmedim ama sen kayda alıncak adam değilsin boşa yazıyoz sana ne oldun belli neler ettin belliben kimseye yem atmadım sadece fikirlerimi paylaştım Herkesin görüşü farklı olabilir buna saygı duymak gerek o kişide bize aynı şeyleri yaptığında kurtce kufurler ettiginde bizde mi ozeline gidip anasina bacisina sovseydik bu muydu yani
O arkadaş bizi proveke ettiğinde bize küfür ettiğinde biz yine siz kadar kcuulup onun anasına sövmedik sizin gibi küçülmedik
Biz seviyemizi koruduk
Biz sizin gibi cirkeklesmedik
ben kimseye yem atmadım sadece fikirlerimi paylaştım Herkesin görüşü farklı olabilir buna saygı duymak gerek o kişide bize aynı şeyleri yaptığında kurtce kufurler ettiginde bizde mi ozeline gidip anasina bacisina sovseydik bu muydu yani
O arkadaş bizi proveke ettiğinde bize küfür ettiğinde biz yine siz kadar kcuulup onun anasına sövmedik sizin gibi küçülmedik
Biz seviyemizi koruduk
Biz sizin gibi cirkeklesmedik
Ya böleleri klavyede işde boş boş konuşurlarMilliyetçilik oynayacaksan, kürdü kışkırtıp ırkçılık yapacaksan, her konuda bu kadar fikrin varsa git bunu reelde yap. (Yiyorsa)
Eminim karşında dikilen kimseye ırkçılık yapmaya, kışkırtmaya bir tarafın yemez.
Ama burada klavye elinde istediğin gibi atıp tutabiliyorsun.
Gördüğün gibi bizimde elimizde klavye var, yaptırma bunu kendine.