🇹🇷🇹🇷🇹🇷 (6 Kişi İçeride)

Fersah

Hadimül Milli Gençlik
Vatandaş
Tartışmak başka konu anaya bacıya laf etmek bambaşka bir konu kadir. Arkadaşa gerekli uyarıları yaptığını düşünüyorum.

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Üyene söyler misin whatsaptan bana tahrik edici mesajlar atmayı kesin
burası yol geçen hanı değil. Bu kişi kendini ne sanıyorsa haddini fena aşıyor. Eğer siz tanıdığınız diye bir şeyler diyebiliyorsanız deyin çünkü bu böyle devam ederse bu iş sadece sözle kalmayacak
Adam gibi dur adam ol sen laf atmadın sürece kimse sana bulaşmaz hak ettiysen hak ettiğin gibi konuşurlar sana

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
Sen
Abi tamam mevzuyu uzatmanın bir manası yok. Kırmayın birbirinizi ne gerek var Allah'ını seversen @Emreİzmir 🌹
Senlik sorun yok kardeşim adam olana adam gibi davranırız bu aranıyo kuyruk acısı var gibi kardeşlerimizin dostlarımızın yanında diye ses etmeyek dioz çoluk çocuk işde boş edip gene😀

B E S O

Hürriyet Kurucu Bsk. / 53.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Adam gibi dur adam ol sen laf atmadın sürece kimse sana bulaşmaz hak ettiysen hak ettiğin gibi konuşurlar sana
Burda durduğum yer belli herkese bir şey varsa düzgünce söylüyoruz çocukça davranan sizsiniz 😃 bazı saygısızlar kendini büyütmeye çalışıyor
Çocukça polemiğe giren sizlersiniz
Senin lafını alacak ve sana hesap verecek bir durumum yok
Kimseye neyi hak edip etmediğini belirleme hakkını kendinde görme

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Burda durduğum yer belli herkese bir şey varsa düzgünce söylüyoruz çocukça davranan sizsiniz 😃 bazı saygısızlar kendini büyütmeye çalışıyor
Birde haklıymış gibi konuşma, cevap verme. Yaptıklarını unuttuk mu sanıyorsun da , gelmiş burada yüzün kızarmadan konuşuyorsun bir de

B E S O

Vatandaş
Birde haklıymış gibi konuşma, cevap verme. Yaptıklarını unuttuk mu sanıyorsun da , gelmiş burada yüzün kızarmadan konuşuyorsun bir de
İlk önce şunu belirteyim Ben kimsenin özel hayatına ailesine veya kimliğine saldıracak kadar alçalmadım Ne yazıki bazıları bu seviyelere gelmiş ve bu tutumları ne kadar küçültse de hala sürdürmeye devam ediyorlar Eğer birilerinin ailesine ya da şahsiyetine hakaret etmek onu küçümsemek size doğal geliyorsa bu sizin seviyenizi gösterir ama iste sadeceki bazıları yalnızca kirli söylemlerle konuşmayı tercih ediyor bu alanı sadece kendi kisisel hesaplarini kullanmak icin kullaniyor
Birbirimiz ile aynı fikirde olmayabiliriz siz beni sevmeyebilirsiniz
gayet normal ama seviyeyi düşürmek de bir seçenek olmamalı

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
Kaybol adamın canını sıkma ne oldunu neler yaptını iyi biliyoruz senin

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
İlk önce şunu belirteyim Ben kimsenin özel hayatına ailesine veya kimliğine saldıracak kadar alçalmadım Ne yazıki bazıları bu seviyelere gelmiş ve bu tutumları ne kadar küçültse de hala sürdürmeye devam ediyorlar Eğer birilerinin ailesine ya da şahsiyetine hakaret etmek onu küçümsemek size doğal geliyorsa bu sizin seviyenizi gösterir ama iste sadeceki bazıları yalnızca kirli söylemlerle konuşmayı tercih ediyor bu alanı sadece kendi kisisel hesaplarini kullanmak icin kullaniyor
Birbirimiz ile aynı fikirde olmayabiliriz siz beni sevmeyebilirsiniz
gayet normal ama seviyeyi düşürmek de bir seçenek olmamalı
Senin gibilere hak etti şekilde cevap vermek gerekli sana yem atan mı olduda adamı kışkırtmaya çalışmıssın forumda

B E S O

Vatandaş
ben kimseye yem atmadım sadece fikirlerimi paylaştım Herkesin görüşü farklı olabilir buna saygı duymak gerek o kişide bize aynı şeyleri yaptığında kurtce kufurler ettiginde bizde mi ozeline gidip anasina bacisina sovseydik bu muydu yani
O arkadaş bizi proveke ettiğinde bize küfür ettiğinde biz yine siz kadar kcuulup onun anasına sövmedik sizin gibi küçülmedik
Biz seviyemizi koruduk
Biz sizin gibi cirkeklesmedik
Senin gibilere hak etti şekilde cevap vermek gerekli sana yem atan mı olduda adamı kışkırtmaya çalışmıssın forumda

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
ben kimseye yem atmadım sadece fikirlerimi paylaştım Herkesin görüşü farklı olabilir buna saygı duymak gerek o kişide bize aynı şeyleri yaptığında kurtce kufurler ettiginde bizde mi ozeline gidip anasina bacisina sovseydik bu muydu yani
O arkadaş bizi proveke ettiğinde bize küfür ettiğinde biz yine siz kadar kcuulup onun anasına sövmedik sizin gibi küçülmedik
Biz seviyemizi koruduk
Yok sen yem atan değil yiyensin işdr ama atılmadı nie provake ettin ortalığı bazı şeyleri oldunda gerekli yaptırımlar yapıldı siz falan filan yapma ben sana küfür etmedim ama sen kayda alıncak adam değilsin boşa yazıyoz sana ne oldun belli neler ettin belli

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Biz seviyemizi koruduk

Milliyetçilik oynayacaksan, kürdü kışkırtıp ırkçılık yapacaksan, her konuda bu kadar fikrin varsa git bunu reelde yap. (Yiyorsa)
Eminim karşında dikilen kimseye ırkçılık yapmaya, kışkırtmaya bir tarafın yemez.
Ama burada klavye elinde istediğin gibi atıp tutabiliyorsun.
Gördüğün gibi bizimde elimizde klavye var, yaptırma bunu kendine.

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
Milliyetçilik oynayacaksan, kürdü kışkırtıp ırkçılık yapacaksan, her konuda bu kadar fikrin varsa git bunu reelde yap. (Yiyorsa)
Eminim karşında dikilen kimseye ırkçılık yapmaya, kışkırtmaya bir tarafın yemez.
Ama burada klavye elinde istediğin gibi atıp tutabiliyorsun.
Gördüğün gibi bizimde elimizde klavye var, yaptırma bunu kendine.
Ya böleleri klavyede işde boş boş konuşurlar 😀 bu trol velet tayfalardan bunlar Milliyetçilik buna mı kalmış bir şey olsa ondan önce biz bin kere müdahale ederiz bunlar provakatör veletler işde