🇹🇷🇹🇷🇹🇷 (6 Kişi İçeride)

B E S O

Hürriyet Kurucu Bsk. / 53.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Kimseyi bu zamana kadar ne ırkı ne inancı üzerinden hedef almadım konu hakkında en ufak bilgin yok yada gerçekleri görmüyorsun laiklik ile konu açtım normal üstüne beğenmedim attı Fırat olabilir sorun yok ama ben sadece neden attığını sordum o bize kurtce kufurler yazdı 😂
Burada bazıları gibi böyle şeyler için insanların ailevi değerine küfür edecek kadar düşmem
Ben kimseye hakaret etmeden provokasyona gelmeden fikrimi söyledim. Senin gibi seviyesizleşmedim

Milliyetçilik oynayacaksan, kürdü kışkırtıp ırkçılık yapacaksan, her konuda bu kadar fikrin varsa git bunu reelde yap. (Yiyorsa)
Eminim karşında dikilen kimseye ırkçılık yapmaya, kışkırtmaya bir tarafın yemez.
Ama burada klavye elinde istediğin gibi atıp tutabiliyorsun.
Gördüğün gibi bizimde elimizde klavye var, yaptırma bunu kendine.

B E S O

Vatandaş
Ya böleleri klavyede işde boş boş konuşurlar 😀 bu trol velet tayfalardan bunlar Milliyetçilik buna mı kalmış bir şey olsa ondan önce biz bin kere müdahale ederiz bunlar provakatör veletler işde
Siz her konuşanı trol her fikir beyan edeni velet sanıyorsunuz O yüzden aynı yerde sayıyor gelişemiyorsunuz
Ben kimsenin ailesine küfretmeden tehdide başvurmadan fikrimi söyledim.
Provokatör kim kim görmek istiyorsan bir aynaya bak derim

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Kimseyi bu zamana kadar ne ırkı ne inancı üzerinden hedef almadım konu hakkında en ufak bilgin yok yada gerçekleri görmüyorsun laiklik ile konu açtım normal üstüne beğenmedim attı Fırat olabilir sorun yok ama ben sadece neden attığını sordum o bize kurtce kufurler yazdı 😂
Burada bazıları gibi böyle şeyler için insanların ailevi değerine küfür edecek kadar düşmem
Ben kimseye hakaret etmeden provokasyona gelmeden fikrimi söyledim. Senin gibi seviyesizleşmedim

Laikliğe beğenmedim yazana neden diye sorabilecek cesaretin varsa ülkenin %51 i bu fikirde.
Hadi git onlara da sor. Burada ahkam kesme.

Sen bomboş klavyeden ülke kurtarmaya çalışan bir adamsın ne seviyen olacak senin?

Burada kışkırtma yapacam diye kendine sovdurtme. İşine bak.

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Siz her konuşanı trol her fikir beyan edeni velet sanıyorsunuz O yüzden aynı yerde sayıyor gelişemiyorsunuz
Ben kimsenin ailesine küfretmeden tehdide başvurmadan fikrimi söyledim.
Provokatör kim kim görmek istiyorsan bir aynaya bak derim
Herşey açık net geçmişte yaptıkların senin ne oldunu gösteriyor lise bebesi muhabbetlerinede başladın aynaya bakmıs aaa ergen kardeşimiz laf soktu😀

B E S O

Vatandaş
Laikliğe beğenmedim yazana neden diye sorabilecek cesaretin varsa ülkenin %51 i bu fikirde.
Hadi git onlara da sor. Burada ahkam kesme.

Sen bomboş klavyeden ülke kurtarmaya çalışan bir adamsın ne seviyen olacak senin?

Burada kışkırtma yapacam diye kendine sovdurtme. İşine bak.
Boş klavye 😂 iki lafı bir araya getiremeyip sadece saldıranlar kim bir düşün istersen

B E S O

Vatandaş
Herşey açık net geçmişte yaptıkların senin ne oldunu gösteriyor lise bebesi muhabbetlerinede başladın aynaya bakmıs aaa ergen kardeşimiz laf soktu😀
Geçmişte ne yaptıysam açık gizlim saklım yok Hatalıysam söylerim özür de dilerim ama sizin gibi geçmişi bahane edip kişilik saldırısı yapmam. Lise bebesi ergen gibi laflarla konuşmam bunun yerine adam gibi tartışmayı deneyin Laf sokmakla uğraşmak kolay saten zor olan saygılı kalıp fikrini savunmak
Herkes laf sokar o kolay is ama önemli olan seviyeyi düşürmeden cümlekuramak

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
ben kimseye yem atmadım sadece fikirlerimi paylaştım Herkesin görüşü farklı olabilir buna saygı duymak gerek o kişide bize aynı şeyleri yaptığında kurtce kufurler ettiginde bizde mi ozeline gidip anasina bacisina sovseydik bu muydu yani
O arkadaş bizi proveke ettiğinde bize küfür ettiğinde biz yine siz kadar kcuulup onun anasına sövmedik sizin gibi küçülmedik
Biz seviyemizi koruduk
Biz sizin gibi cirkeklesmedik
eymen sen kaşınıyon ha geçende gidip oy karşılığı darbeye anlaştığımı söylemişin millete şamarlarım bak seni

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Geçmişte ne yaptıysam açık gizlim saklım yok Hatalıysam söylerim özür de dilerim ama sizin gibi geçmişi bahane edip kişilik saldırısı yapmam. Lise bebesi ergen gibi laflarla konuşmam bunun yerine adam gibi tartışmayı deneyin Laf sokmakla uğraşmak kolay saten zor olan saygılı kalıp fikrini savunmak
Benim senin için söylediklerimi tekrarlayıp durma çocuk kaybol

Fırat 0yardımcı4

🏹Altın okla geldim altın okla giderim 🏹
Vatandaş
Gizli iş yapmazsın ama arkadan iş çevirmeyi bilirsin nede olsa bu senin mesleğin sana dediklerimin hepsinin arkasındayım

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Siz bu besonun aynı ittifaktayken Fırat'ı kışkırtmaya çalışmasını doğru mu buluyorsunuz?
Ortada ne bir kışkırtma ne de başka bir durum söz konusu değil abi. Bir yanlış anlaşılma vardı, onu çözmeye çalıştık. Çözdük de. Ben eymene de dedim Fırata da. Kimsenin arasındaki kişisel mesele beni ilgilendirmez, karışmak haddim değil çünkü. Benim takıldığım konu belliydi. Ama sonra çözdük. Olay bu. Kışkırtma veya herhangi başka bir şey yapma durumu söz konusu değil.

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Ortada ne bir kışkırtma ne de başka bir durum söz konusu değil abi. Bir yanlış anlaşılma vardı, onu çözmeye çalıştık. Çözdük de. Ben eymene de dedim Fırata da. Kimsenin arasındaki kişisel mesele beni ilgilendirmez, karışmak haddim değil çünkü. Benim takıldığım konu belliydi. Ama sonra çözdük. Olay bu. Kışkırtma veya herhangi başka bir şey yapma durumu söz konusu değil.

Okey bundan sonra hazır olun, bende size kışkırtma olmayan mesajlar yazacağım. Umarım sakin kalırsınız.

B E S O

Vatandaş
Senin seviyene inip tartışmak gibi bir derdim yok Ben hakkımı nerede arayacağımı da kimin ne kadar onurlu olup olmadığını da gayet iyi biliyorm
Sen dalga geçtiğini sanıyorsun ama yarın bir ekran görüntüsüyle karşına çıktığımda hal aynı rahatlıkta olabilecek misin onu merak ediyorum. Haddini aşma
Noldu beni mahkemeye gideceğim diye zırlayan insan mı bunu diyor az onurlu ol az şerefli ol bende bunu sana yapmam olmadığı için sana dediklerime %99 hakindir

Fırat 0yardımcı4

🏹Altın okla geldim altın okla giderim 🏹
Vatandaş
Senin seviyene inip tartışmak gibi bir derdim yok Ben hakkımı nerede arayacağımı da kimin ne kadar onurlu olup olmadığını da gayet iyi biliyorm
Sen dalga geçtiğini sanıyorsun ama yarın bir ekran görüntüsüyle karşına çıktığımda hal aynı rahatlıkta olabilecek misin onu merak ediyorum. Haddini aşma
Sen kimsin ki kalkıp da hadini aş veya aşma diyorsun dalga geçilecek bip profilin var ondan seni dalğaya alıyorum

B E S O

Vatandaş
Hadsizlik senin gibi kim olduğunu unutanların işi. Dalga geçtiğini sanıyorsun ama şikayet konusu olacak kadar ciddiye alındığını fark edemeyecek kadar küçüksün. Konuşmalarının hepsi kayıtlı mizah sanma
Kim olduğumu öğrenmek istersen bir savcılık dosyasında adını görmek yeterli olur.
Sen kimsin ki kalkıp da hadini aş veya aşma diyorsun dalga geçilecek bip profilin var ondan seni dalğaya alıyorum