"15/08/2025 – Halk Darbesi Başlıyor!" (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

.Emir

Altın Ok 💛
Yasaklı Üye
Vatandaş
Siz sömürdüğünüz için size bir makama kendinizi satıyorsunuz aa ne gerek var
La olum makam için kendini satıyorsun diyorsunda lan menfaat için hangi partiye gitmişim nerde olmuşum kimle olmuşum bana menfaat çi diyen sen kimsin de bana böyle laf ediyorsun senin sesin çok çıkıyor o sesi kısacam

.Emir

Altın Ok 💛
Yasaklı Üye
Vatandaş
**"15/08/2025… Bu tarih, kirli düzenin sonunun, halkın iktidarının başlangıcı olacak! Bugün sahnede oyun var; perde arkasında pazarlık yapanlar, koltuk uğruna milletin geleceğini satanlar, kuklalar ve onları oynatan efendiler! Hodri meydan! Eno geldi… Tarihe iyi bak; yaptı, yine yapacak! Yapamaz dediklerinizin hepsini yaptı. Engel koydunuz, aştı! Önüne duvar ördünüz, yıktı! Tuzak kurdunuz, bozdu! Dokunulmaz sandıklarınıza dokundu, hesabı kapalı sandığınız defterleri açtı. Ve yine açacak!

Milletimize sesleniyorum: Destek sizden! Susmayın! Hesap zamanını destekleyin! Bu bir tankla, tüfekle, kanla yapılacak darbe değil… Bu, halkın iradesiyle yapılacak onurlu bir halk darbesi olacak! Komisyonlar kurulacak, karanlık odalarda yazılan ihanet senaryoları tek tek ortaya saçılacak. Altınok kapatılacak! Siyonizm’in partisi tarihin çöplüğünde çürümeye bırakılacak!

İşbirlikçiler, ihanet şebekeleri, yabancı güçlerin maşaları tek tek hesap verecek. Kaçacak yeriniz yok, saklanacak perdeniz yok! Medya bizi susturamayacak, mecburen bizi konuşacak. Gündem biz olacağız, çünkü biz sahte vaatlerle değil, gerçek mücadeleyle geliyoruz.

Oyun bitti… Şimdi hesap zamanı! 15/08/2025 Güven Darbesi başlasın! Eno yaptı, yine yapacak! Bu defa dönüş yok; bu defa sonuna kadar gidilecek! Halkın devri başladı, milletin gücü sahneye çıktı. Hazırlanın… çünkü biz geliyoruz!"**
Noldu la kedicik sustun 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...