Uzatılmayacak, kesin sonuçlar bu şekilde.Sayın başkan online yok dedikçe çıkıyor gerekirse bakanlık seçimleri yarina ertelensin ama kimsenin kafasında soru kalmasin
Burda sorularımizi Başkan online ye soruyorum lütfen siz karışmayın sorularıma itirazlarimaBence uzatmaya gerek yok emir baskanim destek tum taramalar yapildi dedi
Efelerin oyları da düzeltildi.İsmail Beyoğlu ve Melih Çelik inaktif olmamışlar. Sadece 3 gün girmediklerinden vekillikleri düşmüş.
merhaba, biz geçersiz oyları silip daha sonra duyuru attık.Merhabalar listede benim oyum kabul görülmemişti öyle gördüm 20k barajına takıldığı için haklısınız oy kullanırken 20k barajının altındaydım ama oylama bitmeden 30 k oldum oyum neden geçersiz ayrıldı peki oyumun geçersiz sayılması ne kadar adil acaba dönüş yapılırsa bu konu hakkında sevinirim
Peki bunun hakkında paylaşım tekrar bir bilgi geçildiği oyunuzu tekrar kullanın diye ben 3 gün önce oyuna başladımmerhaba, biz geçersiz oyları silip daha sonra duyuru attık.
o sıra 20 k altı iseydiniz oyunuz silinmiştir.
tekrar oy kullanmalıydınız.
Oyun duyurularında;Peki bunun hakkında paylaşım tekrar bir bilgi geçildiği oyunuzu tekrar kullanın diye ben 3 gün önce oyuna başladım
OY KULLANANLARIN DİKKATİNE. |
Okudum ama sadece yazdığınız çok farklı zaten 1 oy da ne seçime nede milletvekilliğine bir değişimde bulunmayacağı için yapacak bir şey yok cevapladığınız için teşekkür ederim. SağolunOyun duyurularında;
isimli duyuruda.
OY KULLANANLARIN DİKKATİNE.