2 PARTİNİN YARIŞTIĞI 46. DÖNEM MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİ BAŞLAMIŞTIR 🚀 (11 Kişi İçeride)

C

cezayir

Ziyaretçi
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
46. Dönem Milletvekili seçimleri;
ALTIN OK ve GÖKTÜRK partileri arasında başlamış olup seçime katılan tüm partilere başarılar dileriz.

Heyecanlı bir seçim olması dileklerimizle. 🚀💪
#VAKİT GÖKTÜRK VAKTİ
BAŞARILAR..!

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bu gözler sağa sola laf atıp parti kurup sonra batırıp birilerine yanlayanları gördü ah be :)
Konuşma, seçim bitmesine yakın saatte başladınız hemen foruma gelmeye. Kazaniyormusunuz yoksa. Kaybedince kayboluyorsunuzda hemen

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bu gözler sağa sola laf atıp parti kurup sonra batırıp birilerine yanlayanları gördü ah be :)
abine sor bakayım parti mi kurmuşuz yalvarılmış mı birleşmek için partiyi 1.cisi biz kurmadık bu durumda burak atağa sağa sola laf atıyor diye söylediğini yorumluyorum birşeyi batırdığımızda yok ben varken kapıdan içeri giremiyordunuz bekliyordunuz köşede ben biraz dinleneyim dedim partiye çöreklenmişsiniz burada yalan sıkmak beleş klavyeyi verince artıklarımla idare edin siz devammmmmm :D

E

E.A.

Ziyaretçi
abine sor bakayım parti mi kurmuşuz yalvarılmış mı birleşmek için partiyi 1.cisi biz kurmadık bu durumda burak atağa sağa sola laf atıyor diye söylediğini yorumluyorum birşeyi batırdığımızda yok ben varken kapıdan içeri giremiyordunuz bekliyordunuz köşede ben biraz dinleneyim dedim partiye çöreklenmişsiniz burada yalan sıkmak beleş klavyeyi verince artıklarımla idare edin siz devammmmmm :D
Sjjsjdjdjdjdjd ben neyden bahsediyorum bu neyden bahsediyor neyse beynin yanmış senin tabi bende bu kadar kaybetsem beynim yanabilirdi. Sen yokken zaten bizler vardık sen kapı önünde milletvekilliği dilenirken partinin başkanları bizlerdik neyse kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş senin ki o hesap işte.