A
ayberk22
Ziyaretçi
Sağol kardeşim teşekkür ederimHayırlı olsun abi
Görevinde başarılar dilerim
#BizBirlikteGüçlüyüz
Sağol kardeşim teşekkür ederimHayırlı olsun abi
Görevinde başarılar dilerim
#BizBirlikteGüçlüyüz
Sağol abim teşekkür ederimKardeşim benim, emeklerinin karşılığını birer birer alacaksın inşallah. Yeni bir eşiktesin artık. Sırada Oyun Başkanlığın var, onu da en kısa sürede görmek dileğiyle Adalet Bakanlığın hayırlı, uğurlu olsun. Görevinde başarılar diliyorum
Teşekkür ederim Oğuz abimHayırlı olsun kardeşim, yeni görevinde başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim kardeşimHayırlı olsun abi tebrik ederim görevinde başarılar dilerim
Sağol kardeşimHayırlı olsun abim
Teşekkürli ederim başkanımHayırlı uğurlu olsun, daha nice başarılarını bizimle paylaşman dileğiyle
Teşekkür ederim Emirhan sağolasınHayırlı uğurlu olsun Ayberk verdiğin emeklerin karşılığını alıyosun almaya devam ediceksin darısı oyun başkanlığına başarılar dilerim
Teşekkür ederim Ufuk abim sağolasınHayırlı uğurlu olsun Ayberk görevinde başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim abim sağolasınKardeşim benim hayırlı uğurlu olsun. Yeni görevinde başarılar diliyorum. Verdiğin emeklerin karşılığını bir nebzede olsa almış oldun diyelim
22. Dönem Meclis Seçimlerinde elde ettiğimiz galibiyeti 38. Dönem Oyun Başkanlığı Seçimleriyle taçlandırmaya var mısın?
Oy verme işlemi başladı;
Büşra Gamze'ye oy ver!
Oyumuzu kullandık22. Dönem Meclis Seçimlerinde elde ettiğimiz galibiyeti 38. Dönem Oyun Başkanlığı Seçimleriyle taçlandırmaya var mısın?
Oy verme işlemi başladı;
Büşra Gamze'ye oy ver!
Teşekkür ederim Yusuf başkanımHayırlı olsun Ayberk başkanım