T
Tolga
Ziyaretçi
Hayırlı, uğurlu olsun sayın Meclis Başkanım. Görevinde başarılar dilerim Altın Ok Partisini de kısa sürede göstermiş olduğu başarısından dolayı ayrıca tebrik ederim
Teşekkür ederim abi başarilarin devamı gelecek inşallah partimiz adına@umutcekinmez1 Başarılar Dilerim Kardeşim , Altın Ok içinde bu başarılar artık alışkanlık haline gelmeli
Teşekkür ederim başkanım Allah razı olsunHayırlı, uğurlu olsun sayın Meclis Başkanım. Görevinde başarılar dilerim Altın Ok Partisini de kısa sürede göstermiş olduğu başarısından dolayı ayrıca tebrik ederim
Teşekkür ederim başkanımHayırlı olsun başkanım görevinde başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim başkanım Allah razı olsunHayırlı olsun başkanım tebrik ederim yeni görevinizde başarılar diliyorum
Teşekkür ederim başkanım@umutcekinmez1 başarılar başkanım altın okla herzaman her daim
Teşekkür ederim başkanımSaygı çevresinde geçen seçim ardından Meclis başkanı ve İç işleri Bakanlığa seçilen başkanlarımı tebrik ederim yeni görevinizde üstün başarılar dilerim
Teşekkür ederim broBaşarılarının devamını dilerim bro
Teşekkür ederim başkanımHayırlı uğurlu olsun başkanım görevinde başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim başkanımHayırlı uğurlu olsun görevinde başarılar dilerim başkanım