22 HAZİRAN - ADA DARBESİ - OYUN YÖNETİMİ MÜDAHALESİ TARAFINDAN SONLANDIRILMIŞTIR. (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
22 Haziran Ada Darbesi referandum / güven oyu aşamasında Oyun Yönetimi tarafından şu an darbeye uygun bir ortam olmadığından ve oyun çıkarını korumak amacıyla sonlandırılmıştır.
Darbe ile birlikte oyun içi safların oluşması,
Role play deneyimini yaşayan oyuncularımızın artması bu darbenin kazanımları olarak görülmüş olup;
Katkı veren tüm oyuncularımıza teşekkür ederiz.

Oyunumuz gelişmeye ve rekabet artmaya devam edecektir.
Dün gece oluşan taraflaşmalardan memnun olduğumuzu dile getirip, rekabet ortamının henüz oluşma aşamasında olduğu ortamda oyuncularımızdan beklentimiz darbeye karşı olanlar / karşı olmayanlar şeklinde 2li bir ittifak oluşturmaları ve yeni gelecek oyunculara bu rekabet ortamını sunmalarıdır.

Herkese iyi oyunlar dileriz.

Prof. Dr. Muhammed Ali

Yeniden Diriliş Partisi Genel Başkan Vekili
Vatandaş
Unutmayın!
Darbeyi yapan güçler başarılı olursa kahraman başarısız olursa hain ilan edilirler. Tabii ortada belli birşey yok.

C E M

YüceTürk Kurucusu Parti Genel Başkan Yardımcısı
Vatandaş
Tüh ya ben mısır sattım o kadar insanlar tiyatro oyunu izliyordu keyifliydi ne güzel yarım kaldı yaaa 😂😂

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Güzel bir deneyim oldı. İyi kötü eğlendik. Herkesin emeğine , role playine sağlık.

Burada önemli olan amaç, kimsenin kimseye kin beslememesi. Düşman gözüyle bakmamasıdır.

Bol rekabeti günler ile sahalarda her zaman olacağımızın garantisini veriyorum.

Herkese iyi oyunlar🫡

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
53. Dönem Oyun Başkanı
Güzel bir deneyim oldı. İyi kötü eğlendik. Herkesin emeğine , role playine sağlık.

Burada önemli olan amaç, kimsenin kimseye kin beslememesi. Düşman gözüyle bakmamasıdır.

Bol rekabeti günler ile sahalarda her zaman olacağımızın garantisini veriyorum.

Herkese iyi oyunlar🫡
Görevden alınan komutanların hakkına girdin. Sana haklarını helal etmeyerek ölecekler 😂