25 KİŞİYE 2025 YEŞİL TAŞ ÇEKİLİŞİ (TOPLAM 50.000 YEŞİL TAŞ!) (2 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Eski bir yılı geride bırakıyoruz.

Yeni Yıl boyunca BaşkanOnline ailesi olarak sürprizler yapmak için elimizden geleni yapacağız.
Bu kampanyalar kapsamında yeni yılda 25 kişiye 2025 Yeşil Taş ödülü tarafımızca verilecek olup;
Çekilişe katılmak için bu gönderiye mesaj olarak Oyun Kullanıcı adınızı ve yeni yıl mesajınızı yazmanız yeterli olacaktır.

Bol şanslar dileriz!

muratucnk

YGP
Vatandaş
muratucnk
2025’in güzel bir yıl olması dileğiyle.

Alp BÜYÜKTÜRK

51. Dönem Çanakkale Valisi
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Eski bir yılı geride bırakıyoruz.

Yeni Yıl boyunca BaşkanOnline ailesi olarak sürprizler yapmak için elimizden geleni yapacağız.
Bu kampanyalar kapsamında yeni yılda 25 kişiye 2025 Yeşil Taş ödülü tarafımızca verilecek olup;
Çekilişe katılmak için bu gönderiye mesaj olarak Oyun Kullanıcı adınızı ve yeni yıl mesajınızı yazmanız yeterli olacaktır.

Bol şanslar dileriz!
Alp BÜYÜKTÜRK

Herkese sağlıklı, mutlu bir yeni yıl dilerim.

NightKing

İlk Adım Genel Başkan Yardımcısı || Niğde Mv.
Vatandaş
Kullanıcı adım: NightKing

Değerli Başkanlarım, Kıymetli Yol Arkadaşlarımız,

Bir yıl daha geride kalırken, hep birlikte yeni bir yıla adım atmanın heyecanını yaşıyoruz. 2024 yılı, bizlere birçok zorluk, mücadele ve aynı zamanda değerli kazanımlar getirdi. Ancak her şeyden önemlisi, birlik ve dayanışma ruhuyla daha güçlü bir şekilde yolumuza devam ettik.

Yeni bir yıl, yeni umutlar ve hedefler demektir. 2025 yılı, sadece takvimlerde bir değişiklik değil; ülkemiz ve milletimiz için daha aydınlık bir geleceği inşa etmek adına bir başlangıçtır. Bizler, sorumluluğumuzun bilincinde olarak, halkımızın refahını artırmak, adaleti ve eşitliği sağlamak, kalkınmayı hızlandırmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.

Bu yıl, sevgi, hoşgörü ve dayanışmanın tüm toplumumuzda daha güçlü hissedileceği bir yıl olmasını diliyoruz. İnanıyoruz ki; ortak değerlerimize sahip çıktığımız sürece, tüm zorlukların üstesinden gelebiliriz.

Bu vesileyle, yeni yılın sizlere ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Hep birlikte, umutlarımızı gerçeğe dönüştüreceğimiz bir yıl olması dileğiyle…

Yeni yılınız kutlu olsun!

Saygılarımla,

NightKing

Niğde Milletvekili
İlk Adım Partisi Genel Başkan Yardımcısı

RedSlop

Yeni Üye
Vatandaş
RedSlop
Hedef başarıdır en büyük başarı ise kazanmaktır. Yeni yılınız başarılı ve bol kazançlı olsun🤩
AV. Tuncay İ.

ali2828

Yeni Üye
Vatandaş
ali2828
Yeni yılda sağlık mutluluk huzur diliyorum.İnsanların birbirine düşman olmadıgı herkesin dostça arkadaşca davrandıgı bi yıl olması dıleğıyle.Savasların olmadıhı açlığın olmadıhı bi dunya olması dileğıyle...CÜMLETEN YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN...