25 KİŞİYE 2025 YEŞİL TAŞ ÇEKİLİŞİ (TOPLAM 50.000 YEŞİL TAŞ!) (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Erengül

ÖVİP Parti Başkan Yardımcısı
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Eski bir yılı geride bırakıyoruz.

Yeni Yıl boyunca BaşkanOnline ailesi olarak sürprizler yapmak için elimizden geleni yapacağız.
Bu kampanyalar kapsamında yeni yılda 25 kişiye 2025 Yeşil Taş ödülü tarafımızca verilecek olup;
Çekilişe katılmak için bu gönderiye mesaj olarak Oyun Kullanıcı adınızı ve yeni yıl mesajınızı yazmanız yeterli olacaktır.

Bol şanslar dileriz!
Emre Erengül

Yeni yılımız hayırlı huzurlu mutlu bol vergili geçsin.

B

B E S O

Ziyaretçi
B E S O
Yeni yılın barış huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle BaşkanOnline ailesine ve tüm oyunculara 2025’te başarı dolu bir yıl dilerim. Herkes için oyun kadar eğlenceli ve güzel bir yıl olsun🌹

A L İ G.

56. DÖNEM GENEL KURMAY BAŞKANI
Vatandaş
ALİG.
2025 yılı, hayatında unutulmaz anılarla dolu, huzurlu ve bereketli bir yıl olarak geçsin.

KutAydin3198

GÖKTÜRK Gönüllüsü | Diyarbakır Valisi
Vatandaş
Yeni yılın oyunumuza, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni eder; yeni yılda yeni umutlar yeşertip yepyeni hikayeler yazabilmeyi Rabb' imden niyaz ederim.

KutAydin3198
MAVİ VATAN Gönüllüsü ve Muğla Valisi

aslan21

Özgürlük ve irade parti sözcüsü - Murat aslan
Vatandaş
Kullanıcı adım: Murat Aslan
Yen yıl sağlık mutluluk ve huzur getirsin

Jafa

Yeni Üye
Vatandaş

Yeni Yıl boyunca BaşkanOnline ailesi olarak sürprizler yapmak için elimizden geleni yapacağız.
Bu kampanyalar kapsamında yeni yılda 25 kişiye 2025 Yeşil Taş ödülü tarafımızca verilecek olup;
Çekilişe katılmak için bu gönderiye mesaj olarak Oyun Kullanıcı adınızı ve yeni yıl mesajınızı yazmanız yeterli olacaktır.

Bol şanslar dileriz!
JAFA

Güzel bir yıl olması dileği ile. ❤️
Sevgi dolu bir yıl, yüzünüzden gülüs eskik olmasın

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Kullanıcı Adım : ErenA.

Kadınlarımızdan şiddet ve cinayetin, Çocuklarımızdan pedofili gibi iğrençliklerin uzak olduğu,

Patili Dostlarımıza eziyet edilmediği, Hayvan Haklarının korunduğu,

Cennet Vatanımızda Terör Olaylarının yaşanmadığı, Şehit Haberleri almadığımız,

Türk Halkının refah seviyesinin arttığı, Demokrasi Adalet gibi kavramların önemini anladığımız bir yıl temenni ediyorum.

SEMİH KARAOĞLU

54. DÖNEM MECLİS BAŞKANI
Vatandaş

Bol şanslar dileriz!
Kullanıcı adım: SEMİH KARAOĞLU
2025 hoş geldin.

T

T U N A

Ziyaretçi
T U N A
Herkese şimdiden yeni yılda mutluluklar dilerim, sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yıl olması dileğiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...