Haydaaaa kadir ne diyor bu baskanim ben tırstım @Kadir AydınBirşey gelmez işte sus diyorum
Hacı sen yapsana şu ses işini ben emekli oldum Bodrum'da tatil yapıyorum. (En genç emekli)Haydaaaa kadir ne diyor bu baskanim ben tırstım @Kadir Aydın
Çağırma onu çağırmaaaaaHaydaaaa kadir ne diyor bu baskanim ben tırstım @Kadir Aydın
Tamam abim yapariz sen yeter isteHacı sen yapsana şu ses işini ben emekli oldum Bodrum'da tatil yapıyorum. (En genç emekli)
Ne abisi ya oyunun en genç insanıyım be hadi yap şu işi gözünü sevdiğim medyasın sen sonuçtaTamam abim yapariz sen yeter iste
Ben bu yükü kaldıramamNe abisi ya oyunun en genç insanıyım be hadi yap şu işi gözünü sevdiğim medyasın sen sonuçta
O adının yanında yazan şey ne kdkdkdkdkd (Ben sanki kaldırabilirim)Ben bu yükü kaldıramam
Ppye takilmiyorsun yaniO adının yanında yazan şey ne kdkdkdkdkd (Ben sanki kaldırabilirim)
O başlı başına ayrı bir konuPpye takilmiyorsun yani
Kaan mı o ben mi o yum?
Abi ozur dilerim bırdaha konuşmayacam abiiiBirşey gelmez işte sus diyorum
Slm beybiAbi ozur dilerim bırdaha konuşmayacam abiii
Ya kadir dalga geçme Kızılelma Medya yapsınAbi ozur dilerim bırdaha konuşmayacam abiii
Yapmıyorum ki Kızılelma Medya yapcakmış ona sorunBayz hadi konu aç ne zaman oluyor planladin mi
Sen yapacan artıkSwn yapan gardas
Bayz hadi ac konu naz yapmaSen yapacan artık