K
Merak etme sende birşeyleri öğreneceksinBirşeyleri öğretebiliyor olduğumu görmek güzell
Aa ben zaten öğrenmeye açık bir insanın Denlicim. İhanet nedir nasıl edilir ne koşullar gerçekleştirilir hepsini öğretiyorsun bana zaten teşekkür ederim hakkını yiyemicem. Ben Kurttan da beğenini alarak başladın güne mutlu mutlu takılabilirsin Keyifli oyunlarMerak etme sende birşeyleri öğreneceksin
Onuda öğren de birde arkadaşların için fedakarlık yapmayı işe yaramayı öğreticem çünkü yararın yok kdkdkkdkkdAa ben zaten öğrenmeye açık bir insanın Denlicim. İhanet nedir nasıl edilir ne koşullar gerçekleştirilir hepsini öğretiyorsun bana zaten teşekkür ederim hakkını yiyemicem. Ben Kurttan da beğenini alarak başladın güne mutlu mutlu takılabilirsin Keyifli oyunlar
Doğrudur Denlicim yararım yok. Ama zararımda yok nötr'üm. Anladın senOnuda öğren de birde arkadaşların için fedakarlık yapmayı işe yaramayı öğreticem çünkü yararın yok kdkdkkdkkd
Zararın aslında çokta sen görmek istemiyorsun ama gören görüyorDoğrudur Denlicim yararım yok. Ama zararımda yok nötr'üm. Anladın sen
Seninde böyle zoruna gitmesi çok hoşuma gidiyorİhanet eden birinin beni kötü görmesi beni onurlandırır
Tamam senin yazıyı da beğendim kiskancccAa ben zaten öğrenmeye açık bir insanın Denlicim. İhanet nedir nasıl edilir ne koşullar gerçekleştirilir hepsini öğretiyorsun bana zaten teşekkür ederim hakkını yiyemicem. Ben Kurttan da beğenini alarak başladın güne mutlu mutlu takılabilirsin Keyifli oyunlar
Arkadaşta ekle üzülmesin daha fazla kdkskskkskskTamam senin yazıyı da beğendim kiskanccc
Benim de birşeyler öğrerebiliyor olmak çok hoşuma gidiyor afferin çekirge otur 5 Buradaki çoğu kişi bilir denlicim Şanışer aşığıyımdır sana son olarak onun sözüyle cevap verip gidiyorum " Kıvırma! Adam gibi bir şey söyle de bir davan olsun" Keyifli oyunlar DenlicimSeninde böyle zoruna gitmesi çok hoşuma gidiyor
Tabiki söyleyeyimBenim de birşeyler öğrerebiliyor olmak çok hoşuma gidiyor afferin çekirge otur 5 Buradaki çoğu kişi bilir denlicim Şanışer aşığıyımdır sana son olarak onun sözüyle cevap verip gidiyorum " Kıvırma! Adam gibi bir şey söyle de bir davan olsun" Keyifli oyunlar Denlicim
Ben Denliye kırgınım diye her yerde söylüyorum Denlicim forumda da dile getirdiğim çok oldu yüzüne karşı da getirdiğim çok oldu. Peki senin Kurt hakkın da söylediklerin sen onları her yerde söylüyor musun Denlicim sjskkss Hadi biraz da onları konuşalım istersen. Gidiyorum dedim bırak gideyim beni zorlama Denlicim bak sonra Kurt öğrenir senden beğenilerini keser üzülürsün öpüyorum yanaklarından görüşmek üzereeeTabiki söyleyeyim
Denli foruma birşeyler yazdım destek çık kırgınım ama güzel yorum yap bana kdksksksmsmmslms
Söyle serocum söyle ben kendisineBen Denliye kırgınım diye her yerde söylüyorum Denlicim forumda da dile getirdiğim çok oldu yüzüne karşı da getirdiğim çok oldu. Peki senin Kurt hakkın da söylediklerin sen onları her yerde söylüyor musun Denlicim sjskkss Hadi biraz da onları konuşalım istersen. Gidiyorum dedim bırak gideyim beni zorlama Denlicim bak sonra Kurt öğrenir senden beğenilerini keser üzülürsün öpüyorum yanaklarından görüşmek üzereee
Benden büyük birini tehdit etmek hiç tarzım değil Denlicim. Gerçi yaş olarak değil ama olsun genede ihaneti tam anlamıyla öğrenemedim biraz daha öğretebilirsen o zman bakabilirimSöyle serocum söyle ben kendisine
DC den
Oyun mesajından
Cepten
Forumdan heryerden söylediğimi kendisi biliyor bunla mı tehdit ediyorsun
En iyisi sen misin yapma kdkdkdkdlldl
En iyi olduğumu dillendirme çok nazar değiyor sonraSöyle serocum söyle ben kendisine
DC den
Oyun mesajından
Cepten
Begeniyi kesiyorum .Söyle serocum söyle ben kendisine
DC den
Oyun mesajından
Cepten