S
Sera*
Ziyaretçi
Yapma benim için ilişkinizi bozmayınnn... Bu aşkın Behlülü ben olamammmmm.......Begeniyi kesiyorum .
Yapma benim için ilişkinizi bozmayınnn... Bu aşkın Behlülü ben olamammmmm.......Begeniyi kesiyorum .
Ah sero burdakilere algı yap sen ne diyeyim ben sana jdjskskkslBenden büyük birini tehdit etmek hiç tarzım değil Denlicim. Gerçi yaş olarak değil ama olsun genede ihaneti tam anlamıyla öğrenemedim biraz daha öğretebilirsen o zman bakabilirim
Yok kestim artık sana aticam beğeniYapma benim için ilişkinizi bozmayınnn... Bu aşkın Behlülü ben olamammmmm.......
Sen anca bülent olursun knk hshsjsjjsjjsskksksYapma benim için ilişkinizi bozmayınnn... Bu aşkın Behlülü ben olamammmmm.......
Yiaa Kurt Şaka şaka ben denli değilim etkilenip dostlarımı satmam ben Kurt bu taktik bende yaramaz sen Denliden devam et aksklsYok kestim artık sana aticam beğeni
Çok kalbim kırıldı şuan jsjskskskkskYiaa Kurt Şaka şaka ben denli değilim etkilenip dostlarımı satmam ben Kurt bu taktik bende yaramaz sen Denliden devam et akskls
Seni düşünsüm DenlicimÇok kalbim kırıldı şuan jsjskskskksk
Ahhh deme öyle niye biliyormusunSeni düşünsüm Denlicim
Dost kim mesela aç biraz konuyu hangisi dost kim dost . Sende panik atak başladı haberin olsun shahahahahYiaa Kurt Şaka şaka ben denli değilim etkilenip dostlarımı satmam ben Kurt bu taktik bende yaramaz sen Denliden devam et akskls
Benn söyleyeyim ben benDost kim mesela aç biraz konuyu hangisi dost kim dost . Sende panik atak başladı haberin olsun shahahahah
Kaybettiğin seçimde 260 oyun her biri dost Kurtcum tanıştırırım istersen bir ara sjskks. Gerçi 80 i falan çakma dost skkslssDost kim mesela aç biraz konuyu hangisi dost kim dost . Sende panik atak başladı haberin olsun shahahahah
JsjsjsjjssjjsjsjjsjsjsjsjsjjwhKaybettiğin seçimde 260 oyun her biri dost Kurtcum tanıştırırım istersen bir ara sjskks. Gerçi 80 i falan çakma dost skkslss
Bak bak nasılda Kurtundan yardım almaya çalışıyor hadi ama Denli bu sen değilsin 1v1 atamıcak kadar düştün mü dicem de ihanet eden biri zaten diptedir unutmuşum sorry geri alıyorum sözümü demedim sayBenn söyleyeyim ben ben
Foruma birşey attığında 50 kişiye yazıp beğeni ve güzel yorum yap yapmazsan üzülürüm...
Diyen serodur dost
Evet düştüm nerden biliyorsunBak bak nasılda Kurtundan yardım almaya çalışıyor hadi ama Denli bu sen değilsin 1v1 atamıcak kadar düştün mü dicem de ihanet eden biri zaten diptedir unutmuşum sorry geri alıyorum sözümü demedim say
E nasıl iş bu Sera adamların arkasından demediğin kalmadı böyle dost mu olur benle denliye olmayan bir ortaklık için laf atıyorsun ki denli ile ben 3 senedir rekabet in en dibini yaşadık sırf guzel rekabet olsun diye. birimiz de telefon numaramız var oyun dışı arayıp sohbet ederiz iş güç konuşuruz sen şimdi kalkıp bize tekrar söylüyorum olmayan bir şey için laf atıyorsun ki denli nin söz verdiğinde tuttuğunu herkes bilir desteklicem dediyse destekler altı boş bir laf atma çabası bu ama eğlenceli mi eğlenceli beğeniye gelirsek senin yaptığın gibi bende biri sana karşı birsey yazdığında hoşuma gidiyor beğeniyorum denliye özel değilKaybettiğin seçimde 260 oyun her biri dost Kurtcum tanıştırırım istersen bir ara sjskks. Gerçi 80 i falan çakma dost skkslss
Hadi bakalım hadiNeyse çok sıkıcısınız siz burada birbirinizi pofpoflamaya devam edin gidiyom ben Denk bir rakip gelirse etiket atarsınız çavvv
Yav deme böyle şeyler o nerden bilcek hiç yaşamamışki mzkdmskmsmsmE nasıl iş bu Sera adamların arkasından demediğin kalmadı böyle dost mu olur benle denliye olmayan bir ortaklık için laf atıyorsun ki denli ile ben 3 senedir rekabet in en dibini yaşadık sırf guzel rekabet olsun diye. birimiz de telefon numaramız var oyun dışı arayıp sohbet ederiz iş güç konuşuruz sen şimdi kalkıp bize tekrar söylüyorum olmayan bir şey için laf atıyorsun ki denli nin söz verdiğinde tuttuğunu herkes bilir desteklicem dediyse destekler altı boş bir laf atma çabası bu ama eğlenceli mi eğlenceli beğeniye gelirsek senin yaptığın gibi bende biri sana karşı birsey yazdığında hoşuma gidiyor beğeniyorum denliye özel değil
Ya kskslsllsll Denli ihaneti eden sensin gelip masken düştü diyor ajskkskskskksks Vallahi Kurtla takıla takıla panik atak mı başladı hey Allahım ya sjksksks Utanmasa sen ihanet ettin dicek sjskskksksEvet düştüm nerden biliyorsun
Dost gibi gözüken insanların yüzünü gördüm de ondan
Bize verilen değeri gördüm de ondan
İkili oynayanı gördüm de ondan
Ama düşmek iyi oluyor ben düşünce karşımdaki insanında maskesi düşüyor kdkskskks
Ben arkasındann hakaretler savurduğum kişinin yüzüne gülemem kurtcum çok güzel ifşalamışsınız kendinizi teşekkür ederim itiraf içinE nasıl iş bu Sera adamların arkasından demediğin kalmadı böyle dost mu olur benle denliye olmayan bir ortaklık için laf atıyorsun ki denli ile ben 3 senedir rekabet in en dibini yaşadık sırf guzel rekabet olsun diye. birimiz de telefon numaramız var oyun dışı arayıp sohbet ederiz iş güç konuşuruz sen şimdi kalkıp bize tekrar söylüyorum olmayan bir şey için laf atıyorsun ki denli nin söz verdiğinde tuttuğunu herkes bilir desteklicem dediyse destekler altı boş bir laf atma çabası bu ama eğlenceli mi eğlenceli beğeniye gelirsek senin yaptığın gibi bende biri sana karşı birsey yazdığında hoşuma gidiyor beğeniyorum denliye özel değil