Hayırlı uğurlu olsun tebrik ediyorum
Teşekkürler başkanımTebrik ederim sayın Başkan
Teşekkürler kralımSeçimde aldığımız oy farkı ile hiç susmayanlari susturduk bu yüzden Umut ittifakına sonsuz teşekkür ediyorum Kadir başkanıma hayırlı olsun yeni görevinde başarılar diliyorum
Ayrıca bizi destekleyen partilerede burdan sonsuz teşekkür ediyorum
Yaşasın Umutittifakı
Destekleriniz için çok Teşekkürler başkanımTebrikler başkanım yolumuz uzun ve düzgün şekilde devam ke
Dostum kardeşim yanımda oldugunuz için çok şanslıyım teşekkürlerHer başarılı insanın her zaman başarısızlıkları vardır kimse başarısız olmadan başarılı olamaz biz başarısız olduğumuz her seçim üstüne koyup bu ay başarılı olduk. Değerli dostum @Kadir Aydın başkanlığın hayırlı olsun. Destek veren vermeyen herkese teşekkür ederiz.
Teşekkürler Zeynep başkanımTebrikler görevinizde başarılar dilerim
Teşekkürler dostumTebrikler Hayırlı Olsun
Kazanmaya da devam edecek teşekkürler kralımGörevinde Başarılar Dilerim @Kadir Aydın Hayırlı Olsun Umut Kazandı Birlik Beraberlik Kazandı.
Teşekkürler biz adalet ve merhamet ve tarafsız bir oyun başkanlığından her zaman bahsettik. Bu konuda da hala netiz kesinizTebrikler hayirli ugurlu olsun yeni goreviniz. Adaletli ve merhametli bir baskan olmanizi diliyorum .
Hayat yaşanır ve görülür baskanim. Vira bismillah o zaman.Teşekkürler biz adalet ve merhamet ve tarafsız bir oyun başkanlığından her zaman bahsettik. Bu konuda da hala neyiz kesiniz
Ne demek tarafsız hepimizi işe koyacaktın haniTeşekkürler biz adalet ve merhamet ve tarafsız bir oyun başkanlığından her zaman bahsettik. Bu konuda da hala netiz kesiniz
Ne demek tarafsız hepimizi işe koyacaktın hani
Ahh iste mesut baskanim dereyi geçinceye kadar.Ne demek tarafsız hepimizi işe koyacaktın hani
Ben dedim @muratcany koyacaktı adaylığı ona vermeliydik oylarıTeşekkürler biz adalet ve merhamet ve tarafsız bir oyun başkanlığından her zaman bahsettik. Bu konuda da hala netiz kesiniz
Bana da zabıtalık sözü vermişti organize dolandırıldıkBizde onu konuşuyorduk. Noldu benim zabıtalık?
Ben dedim @muratcany koyacaktı adaylığı ona vermeliydik oyları
Esnafın gözü yaşlı kral yapma gözünü sevemBana da zabıtalık sözü vermişti organize dolandırıldık