S
S E M İ H
Ziyaretçi
kendini yırtıyordu he önceki seçim duyuru atmadı diye ya hepiniz mi böylesinizduyuruya gerek yok parası olmayan konuşmasın
kendini yırtıyordu he önceki seçim duyuru atmadı diye ya hepiniz mi böylesinizduyuruya gerek yok parası olmayan konuşmasın
Bir sonraki seçimde 00.00'da almaya calısıp hata alanları da paylaşacağızAyrıca bir seçim zaferimiz daha hayırlı olsun
Gerçi sizde ki veride de 23.59dan sonra alınmış seçim 23.59 da bitiyor 23.59.58 de alınan kabul ediliyormu.Sizdeki veriler öyleyse bir şey diyemem. Benim telefonda Büşra Gamzenin 23.59 da aldığı görünüyor o yüzden itiraz ettim. Kolaylıklar diliyorum.
kimin yırttığı bellikendini yırtıyordu he önceki seçim duyuru atmadı diye ya hepiniz mi böylesiniz
23.59.00'dan sonra alınamaz yazmıyor ki,Gerçi sizde ki veride de 23.59dan sonra alınmış seçim 23.59 da bitiyor 23.59.58 de alınan kabul ediliyormu.
Burada bir anlam karmaşası olduğunu düşünmüyoruz.23.59.00'dan sonra alınamaz yazmıyor ki,
23.59'dan sonra alınamaz diyor.
Geçen seçim de aynı şeyi yaptık.
Bence öyle değil ama neyse kolay gelsin mahmut hocam23.59.00'dan sonra alınamaz yazmıyor ki,
23.59'dan sonra alınamaz diyor.
Geçen seçim de aynı şeyi yaptık.
Öyle oldugunu biliyorsun da neyseBence öyle değil ama neyse kolay gelsin mahmut hocam
Hayırrr alakası yok. Zaten kazandığımızı düşünüyorum ben sadece mantıken itirazda bulundum bakış açısı farkı diyelimÖyle oldugunu biliyorsun da neyse
Kolaylıklar.
23.59 Sonrası nedir?Hayırrr alakası yok. Zaten kazandığımızı düşünüyorum ben sadece mantıken itirazda bulundum bakış açısı farkı diyelim
Mahmut hocam zorlama beni cahil olabilirim ala ala23.59 Sonrası nedir?
Estagfurulah, iyi geceler tüm oyuncularımıza.Mahmut hocam zorlama beni cahil olabilirim ala ala
iyi geceler hocammEstagfurulah, iyi geceler tüm oyuncularımıza.