Paşam mi sen kiminle konuştuğunu sanıyorsun terbiyeni bozma ben kimsenin paşası falan değilim burada ki çoluk çocukla karıştırma beni yorum yaparken bir daha düşünEmredersin paşam
Paşam mi sen kiminle konuştuğunu sanıyorsun terbiyeni bozma ben kimsenin paşası falan değilim burada ki çoluk çocukla karıştırma beni yorum yaparken bir daha düşünEmredersin paşam
5-6 güne onuda alacağız merak etme sen hadi yeter sen git oy falan bul.İstifa et,isitfa et.. başka birşey bildiğiniz yokmu sizi..ne kadar zorunuza gitmiş genelkurmayi kazanmamız yaşın istifa ette sevinsin bu garipler, kapıda bekliyorlar yine baksana
Tm paşamPaşam mi sen kiminle konuştuğunu sanıyorsun terbiyeni bozma ben kimsenin paşası falan değilim burada ki çoluk çocukla karıştırma beni yorum yaparken bir daha düşün
Alırsınız5-6 güne onuda alacağız merak etme sen hadi yeter sen git oy falan bul.
Hakikaten laftan sözden anlamaz derlerdi senin için de inanmazdım laubali tavırlarlarin daha çok toysun sen olgunlaş öyle gel çık karşıma paşasıTm paşam
eren önce bi karakter bi duruş koy sonra primden bahset.önünde el pençe divan durduklarından izin belgeni yapıştır alnına öyle çık benim karşımaSen önce istifa et sonra yazarsın muhattabım değilsin. Verdiğim prim yeter başka zaman gel sende.
Sen kendini ne zannediyorsun. Azıcık edep yahu, azıcık insanlık. Senden çok şey istenilmiyor. Kazandınız tebrik ederiz sağa sola neden salça oluyorsunuz.Emredersin paşam
Terbiyesiz konuşmalara bak nasil bir üslup buAsil Türk partisine yapılanın yanlış olduğu doğrudur. Ancak bugün sizin 30 35 oyunuz var denilip bizi küçümseyen xx dalaverici partiler. Şuan sadece kendilerini ön plana atma çabasında. Kazananı tebrik etmeye bile yüreği olmayan dalavericiler, şimdi iyilik meleği kesiliyor. Yanlıya yanlıya bir hal oldular, İçlerine oturan bu kaybetme hırsını 8 seçimdir *plana sadık kal* gibi laflarıyla inandırmaya çalışıyorlar ya da daydreaming olmuşlar. Düdüklü Ayhan bugün 40 oyu bile küçümserken şuan burada laf salatalığı yapıyor. İki partinin seçimden sonra birbirini tebrik etmesi, ancak sorunlu olan bu iki parti yöneticilerin zoruna giderdi zaten.
Mert terbiyeli ol bak anlaşılıyor ilkokul terk olduğunAsil Türk partisine yapılanın yanlış olduğu doğrudur. Ancak bugün sizin 30 35 oyunuz var denilip bizi küçümseyen xx dalaverici partiler. Şuan sadece kendilerini ön plana atma çabasında. Kazananı tebrik etmeye bile yüreği olmayan dalavericiler, şimdi iyilik meleği kesiliyor. Yanlıya yanlıya bir hal oldular, İçlerine oturan bu kaybetme hırsını 8 seçimdir *plana sadık kal* gibi laflarıyla inandırmaya çalışıyorlar ya da daydreaming olmuşlar. Düdüklü Ayhan bugün 40 oyu bile küçümserken şuan burada laf salatalığı yapıyor. İki partinin seçimden sonra birbirini tebrik etmesi, ancak sorunlu olan bu iki parti yöneticilerin zoruna giderdi zaten.
Terbiyeyi sizdenmi öğreneceğiz?Mert terbiyeli ol bak anlaşılıyor ilkokul terk olduğun
Mert gelsin o lazım banaTerbiyeyi sizdenmi öğreneceğiz?
Sadettin gargara yapma, senin anladığın dilden konuştum sen seversin.Mert gelsin o lazım bana
Seriiii
Sen okudun da ne oldu boş boş konuşuyorsun yaşına göre davranMert terbiyeli ol bak anlaşılıyor ilkokul terk olduğun
Sizin kullandığınız üslup beğenemedin mi?Terbiyesiz konuşmalara bak nasil bir üslup bu
Üslup gayette seviyeli başka dilden anlamıyorsunuz çünküTerbiyesiz konuşmalara bak nasil bir üslup bu
Aha geldi benim tosun paşamSadettin gargara yapma, senin anladığın dilden konuştum sen seversin.
Bizim öyle bir üslubumuz yok beğenmedim hayirdir nolduSizin kullandığınız üslup beğenemedin mi?
Sen benim yorum yapmamı felan mı bekliyorsun küçük şey seni? Merakta bırakmam seni bir daha.Aha geldi benim tosun paşam