46. DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLARI GÖREVE BAŞLAMIŞTIR. (1 Kişi İçeride)

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Peki halkın iradesi ile seçilmiş olan belediye başkanlığı koltuğuna, daha koltuk verileli 5 saat olmuşken kendi partisinden birini atayan bakan hakkında ne düşünüyorsunuz? Seçimler iptal edilsin o halde Sayın bakan kendisi doldursun koltukları
Bakan arkadaşlar ve meclis başkanı boş gördüğü koltugu doldurmakla görevli. Eğer koltuk boşsa atama yapma hakkı var. istediginide atar. Bi hata olmuş düzeltilmiş. Algı yapma lütfen.

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bizle ilgili bir șey yok hocam hata olmuș konuyu uzatmaya gerek yok bence
uzatmaya açan senin adamın
işin aslı şudur Hocam merhabalar ben izmir belediyesinde görevlendirildim koltuk atamam yapılmadan veya yapıldıktan sonra yerime başka birisi içişleri veya her ne makamsa onun tarafından atanma yapılmıştır düzeltilmesini talep ediyorum diyip yönetime doğru güzelce yorum atılabilir burda böyle yazarsan alırsın cevabını

Zans

Adap öğreticisi / Abileri savunma derneği başkanı
Vatandaş
Zans başkanım öncelikle sakin olun bilip bilmeden yükselmenize gerek yok bana direkt mesaj atsaydınız eğer zaten size durumu açıklardım. Hiçkimseyi kafama göre atamadım. Benim makam kontrol panelimde boş koltuklar gözüküyor ve bende bu duruma göre atamalar yapıyorum. Benim makam kontrolüne düşen bakanlıkları ben koymuyorum sistem koyuyor bende görevim olanı yerine getiriyorum kafanıza göre atıp tutmayın beni tanımıyorsunuz o yüzden kafanıza görede yorum yapmayın
Sayın bakan listeler daha yeni ilan edilmişti keşke baksaymışsınız sorunu fark edebilirsiniz diye düşünüyorum

I

IV. BALDWIN

Ziyaretçi
işin aslı şudur Hocam merhabalar ben izmir belediyesinde görevlendirildim koltuk atamam yapılmadan veya yapıldıktan sonra yerime başka birisi içişleri veya her ne makamsa onun tarafından atanma yapılmıştır düzeltilmesini talep ediyorum diyip yönetime doğru güzelce yorum atılabilir burda böyle yazarsan alırsın cevabını
Özür dileriz hocam haklısınız

omrfrk56

46.Dönem İçişleri Bakanı- ÖVİP PARTİ SÖZCÜSÜ
Vatandaş
Sayın bakan listeler daha yeni ilan edilmişti keşke baksaymışsınız sorunu fark edebilirsiniz diye düşünüyorum
Bunu bana direkt söylebilirsiniz burada suçlayıcı bir şekilde ifade etmeniz ne kadar doğru. Hergün önüme 5-10 tane atama düşüyor. Her defasında ne kadar bakabilirim ben nerden bileyim diğerlerinin istifa edip etmediğni çoğumuzun başına gelmiştir. Bundan sonra de belki sizin başınıza gelecek bunu bilemeyiz ama güzelce ifade etmek önemli.

Zans

Vatandaş

Bunu bana direkt söylebilirsiniz burada suçlayıcı bir şekilde ifade etmeniz ne kadar doğru. Hergün önüme 5-10 tane atama düşüyor. Her defasında ne kadar bakabilirim ben nerden bileyim diğerlerinin istifa edip etmediğni çoğumuzun başına gelmiştir. Bundan sonra de belki sizin başınıza gelecek bunu bilemeyiz ama güzelce ifade etmek önemli.
Sayın başkanlar listeler açıklanalı 5 saat olmuş görmüş olmalısınız önünüzde açık olarak gözüküyorsa koltuk, ki atamam yapılmıştı ödülümü dahi almıstım ama cok önemi yok, bakarsınız bir listeye. Hemen kendi partinizden birini atayınca yanlış anlamayın ama çok hoş gözükmüyor magarsus başkan size gelince ben küfür etmedim hakaret etmedim alır cevabı falan tam size yakışır bir üslup aynı şekil devam :)

I

IV. BALDWIN

Ziyaretçi
Sayın başkanlar listeler açıklanalı 5 saat olmuş görmüş olmalısınız önünüzde açık olarak gözüküyorsa koltuk, ki atamam yapılmıştı ödülümü dahi almıstım ama cok önemi yok, bakarsınız bir listeye. Hemen kendi partinizden birini atayınca yanlış anlamayın ama çok hoş gözükmüyor magarsus başkan size gelince ben küfür etmedim hakaret etmedim alır cevabı falan tam size yakışır bir üslup aynı şekil devam :)
Hocam uzatmayalım

Zans

Vatandaş
Varsa bir hatam Sayın başkan özür diliyorum, ama şahsım adına konusma gerekirse ben bir bakanlık koltuğunda oturuyor isem gerekli kontrolü yapardım. Uzatmak istemiyorum kalp kırdı bir saygısızlığım oldu ise özür dilerim 1 aydır aranızdayım.

omrfrk56

Vatandaş
Sizin anlayamadığınız şey şu benim makam kontrol paneline düşüyorsa artık benim sorunum değildir. Sistemin sorunudur. Başka bir zaman siz içişleri bakanı olduğunuzda emimim sizde aynısını yapacaksınızki bakın atama yaptıklarımın arasında kaç tanesi benim üyem.

AhmetGn

Özgürlük Ve İrade
Vatandaş
Varsa bir hatam Sayın başkan özür diliyorum, ama şahsım adına konusma gerekirse ben bir bakanlık koltuğunda oturuyor isem gerekli kontrolü yapardım. Uzatmak istemiyorum kalp kırdı bir saygısızlığım oldu ise özür dilerim 1 aydır aranızdayım.
Konu ile ilgili açıklama yapılmıştır sistem hatası panele düşmüş hakkı olarak atama yapılmıştır düzeltilebilir birşey gereği yapılacaktır.

omrfrk56

Vatandaş
Benim görevim listelere bakmak değil bana atama hakkı düşüyorsa ben yaparım. Yarın siz olduğunuzda siz veya ortak ittifakınızdaki kimse aynısını yapın ki yapacağınız da adım gibi eminim

Zans

Vatandaş
Benim görevim listelere bakmak değil bana atama hakkı düşüyorsa ben yaparım. Yarın siz olduğunuzda siz veya ortak ittifakınızdaki kimse aynısını yapın ki yapacağınız da adım gibi eminim
Özür diledim sayın bakan . Birgün koltukta olduğumda ben yapmayacağım emin olabilirsiniz seçim olalı 20 gün olmadı 5 saat oldu o kadar boş koltuk çok olası değil en azından ben teyit ederdim. Siz etmek zorunda değilsiniz bu ne kadar önem verildiğine göre değişir. Tekrar özür diliyorum kusura bakmayın selamlar saygılar

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
devamına devam o zaman bilader sıkıntı yok listeleri incelemek gibi bir huyum yok ama seni güzelce inceleyecem her seçim :D