Alt üst oldun be 46. Dönem atama sorumluluğun gittiYo ben 46.Dönem Meclis Başkanıyım![]()
Alt üst oldun be 46. Dönem atama sorumluluğun gittiYo ben 46.Dönem Meclis Başkanıyım![]()
Ya zaten düşen olmuyordu 3-4 gündür .Alt üst oldun be 46. Dönem atama sorumluluğun gitti
Neyse Canlar ben birazcık boncuktan kuş yapımı videosu izleyim canım sıkılmasın 1 ay boyunca. Sizde de bende de çene bitmez zafer sizin eğleninYa zaten düşen olmuyordu 3-4 gündür .![]()
Evet hala bir umut var sizin için tabi toparlanmayı ve birlik olmayı becerebilirsenizÖnümüzdeki 1 ayın keyfini sürün dönüşümüz efsane olabilüü![]()
Halk size kimin efsane olduğunu gösterdiÖnümüzdeki 1 ayın keyfini sürün dönüşümüz efsane olabilüü![]()
Seçimi haklı olan değil güçlü olan kazandı. Tekrardan güçlenene kadar meydan sizindir. Tebrik ederimHalk size kimin efsane olduğunu gösterdi
Evet güçlü olan biziz. Eyvallah @bekircann . Sen devrildikten sonra seni sevmeye başladım ben. En azından cesur ve dürüst cümleler kurar oldunSeçimi haklı olan değil güçlü olan kazandı. Tekrardan güçlenene kadar meydan sizindir. Tebrik ederim
seçimi hem haklı olan kazandı hem güçlü olan kazandı hemde halk kazandı düzenbazcılar yalancılar kapı arkası fitne fesata koşanlar kaybetti kaybetmeyede devam edecek sevgili parti başkanın 20 oyla 1gk 1 bakanlığa anlaşırsa olacağı buydu 1-2 aya alır onu ancaSeçimi haklı olan değil güçlü olan kazandı. Tekrardan güçlenene kadar meydan sizindir. Tebrik ederim
Hak da güçde bizden yana alin size demokrasi bak seçim ortadaSeçimi haklı olan değil güçlü olan kazandı. Tekrardan güçlenene kadar meydan sizindir. Tebrik ederim
Benim yaşam tarzım bu başkanım mücadeleyse mücadele sonuna kadar. Kazansam da kaybetsem de tebrik ederim. Her şey bir senaryo kalp kırmam kalbim de kırılmaz. Dediğim gibi zaferinizin keyfini çıkartın.Evet güçlü olan biziz. Eyvallah @bekircann . Sen devrildikten sonra seni sevmeye başladım ben. En azından cesur ve dürüst cümleler kurar oldun
Başkanım sizide nezarete alalımHeyecanlı bir serüven oldu gerçekten,bu olay hiç unutulmuyacak...
Değil mi ama eğlenceli, yorucu bir o kadar da akıl oyunlarıyla dolu bir senaryo olduHeyecanlı bir serüven oldu gerçekten,bu olay hiç unutulmuyacak...
Ya şurda iki dk konuşturmadın be başkanım aynı nezarete koy bari bizi Electro başkanımla sohbet edelimBaşkanım sizide nezarete alalım
Aynen öyle, size katılıyorum başkanımDeğil mi ama eğlenceli, yorucu bir o kadar da akıl oyunlarıyla dolu bir senaryo oldu
Ya şurda iki dk konuşturmadın be başkanım aynı nezarete koy bari bizi Electro başkanımla sohbet edelim![]()
Fazla kaynaşmayın hücreye alıcam siziYa şurda iki dk konuşturmadın be başkanım aynı nezarete koy bari bizi Electro başkanımla sohbet edelim![]()