46. DÖNEM MECLİS SEÇİMLERİ BİTMİŞTİR. (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Matematiğe göre sonucu etkileyen bir durum yok fark açılır demenize göre 2 vekil oy kullanmamış fark 4. Onuda karşıya yazsanız sonuç. Yine aynı. Nereden bakarsak bakalım
Sonucu değiştirecek bir durum yok. Silinen üyelerle fark daha da açılacak. Bir kural vardi. Bu seçimde bu kural niye işlemedi merak ettim.
İtiraz yolu açık arkadaşlar.

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Silinen240718111838.

Silinen240718100258

Silinen240718094602
Bu kişilerin oylarının silinmesini talep ediyoruz @BaşkanOnline

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Yöneticinize Saygısızlık Yapmayalım Sayın @Hasanc57
Aslanım ömrü hayatında karşısında ki insana asla saygısızlık yapmayacak bir adama dediğin lafa bak hırs gözünüzü kör etmiş. Adam gayet net soruyor biz taraftan oyunu bırakan vekil mi var..? Sen ithamda bulunduğun adamın ne olduğunu bilmeden laf ediyorsun bumudur peki saygı.? Yapmayın Allah aşkına

K

kırıkAY

Ziyaretçi
Olayı lütfen kapatalım
Anlayışınız için teşekkür 🤗
Yukarıdaki mesajı görmediniz
Aslanım ömrü hayatında karşısında ki insana asla saygısızlık yapmayacak bir adama dediğin lafa bak hırs gözünüzü kör etmiş. Adam gayet net soruyor biz taraftan oyunu bırakan vekil mi var..? Sen ithamda bulunduğun adamın ne olduğunu bilmeden laf ediyorsun bumudur peki saygı.? Yapmayın Allah aşkına
Neyse görmüş sayıyorum

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Yukarıdaki mesajı görmediniz

Neyse görmüş sayıyorum
Hasbi rabbi ortaya laf at sonra olayı lütfen kapatalım de susalım bizde.. Ben seni tanımadan senin hakkında yorum yapmam mesela 😉 burada da şu zamana kadar yüz yüze görüştüğüm tanıştığım tek insandır @Hasanc57 haliyle bir savunma gereksinimi duyuyor insan neyse kal sağlıcakla devam et sen böyle 🫡

S

S E M İ H

Ziyaretçi
bu adam sizin bakan adayınız değil miydi 😂