A
AKTO
Ziyaretçi
+30 sayfa ne kan görüyorum vahşet görüyorumm 

Burdayım ben burdayım
Dedim ben sesli de çok durmayacaktık asıl vahşet burda yaşanmış+30 sayfa ne kan görüyorum vahşet görüyorumm![]()
Ben uyudum ya kazandığımızı bildiğim için
Beşir uyandı mi??Dedim ben sesli de çok durmayacaktık asıl vahşet burda yaşanmış
Yok ülkenin adaletini sağlayamaya fln gidecem diyordu en son orda gördükBeşir uyandı mi??
Yok ülkenin adaletini sağlayamaya fln gidecem diyordu en son orda gördük
Bu üzdüÜfff çok zorladık onu iyice gitti demekki 🥹
Bu gözü yaşlı emoji forumda niye bende yokÜfff çok zorladık onu iyice gitti demekki 🥹
Bu gözü yaşlı emoji forumda niye bende yok
Bu var
Aman beşir çok sinirlenir adalet ondan sorulacakmişEmoji hilesi yazdım.
Seaemojiways
Aman beşir çok sinirlenir adalet ondan sorulacakmiş
Başın düşerse dara Beşiri ara (yatırım tavsiyesi değildir)Başımız sıkıştığında Beşiri mi bulacagiz
ararsa ulaşacağını zannetmiyorum (opsiyonel)Başın düşerse dara Beşiri ara (yatırım tavsiyesi değildir)
Başın düşerse dara Beşiri ara (yatırım tavsiyesi değildir)
paraşütünü bağladık sıkıntı yokBeşir coin gibi bir anda çakılabilir de uçabilir de.
Ben Beşir Şuan kurtlar vadisi izliyorum o yüzden ulaşamazsınız eğer mesaj bırakmak isterseniz çakır kaç gün hastanede kalmıştır kaldığı gün kadar tuşlama yapınızararsa ulaşacağını zannetmiyorum (opsiyonel)
2 yıldır uçmasını bekliyoruz hadi inşallahBeşir coin gibi bir anda çakılabilir de uçabilir de.
ödşmskxkanfaodjhahzhmkBen Beşir Şuan kurtlar vadisi izliyorum o yüzden ulaşamazsınız eğer mesaj bırakmak isterseniz çakır kaç gün hastanede kalmıştır kaldığı gün kadar tuşlama yapınız
2 yıldır uçmasını bekliyoruz hadi inşallah