Teşekkür ederim başkanım.Başarılar hayırlı olsun
Rica ederim ve ayrıca teşekkür ederim başkanım size de başarılarTeşekkürler Başarılar başkanım
Eyvallah kralım daha nice zaferlereMeclis emin ellerde. Kutlu gorevınde başarılar gardaşım.
Diriliş okey oynarken seçim kazanıyor.
Teşekkürler başkanım.Hayırlı olsun başarılar
Teşekkür ederim size de başarılar başkanım.Görevinizde başarılar dilerim.
#DirilişİttifakıAffetmez
#Kazandık
#KazanmayaDevam
Sağol abi birlikte olduğumuzu bilmekte bana huzur veriyorHayırlı olsun Muhammed. Meclisin emin ellerde olduğunu bilmek huzur ve gurur verici bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inancımız tam yolun açık olsun gardaş
Teşekkürler başkanım .Hayırlı olsun
Teşekkürler başkanım.Başarılar
Teşekkürler başkanım.başarılar
Arkadaşlarımız konuyla ilgileniyor başkanım yemek konusu bizim için çok hassas ve fiyatlar gerçekten söylediğiniz gibi cep yakıyor bu konuyla bizzat ilgileniyorum.hayırlı olsun reon başkan senden ricam meclisteki şu yemek fiyatlarına bir el atman 20-30 lira çok pahalı hergün bonfile sıktı arada kalamar karides tarzı ürünlerde yersek güzel olacak
Teşekkürler başkanım.Hayırlı olsun
Sayın başkanım bundan hiç şüphem yok uyum içinde oyunumuzun bütünlüğünü koruyarak doğru ve kararlı adımlar atacağımıza eminim.Yeni Göreviniz Hayırlı olsun. İnşallah Meclis Başkanımızla uyum içinde çalışacağız.
Teşekkürler başkanım.Hayırlı olsun , bașarılar
Teşekkür ederim başkanımTebrik ederim başkanım
Sağol kankam Daha çok görevler alacağız@RE0N kankam görevinde başarılar diliyorum