aynen kazandın şuan geldi miZhxhssbsbssbs oylarımı kirletmek istemedim yoksa kazanmıştım şimdiye
aynen kazandın şuan geldi miZhxhssbsbssbs oylarımı kirletmek istemedim yoksa kazanmıştım şimdiye
Hsshhsshs eğlencesine girdik be az salın hemde ittifak olmadanaynen kazandın şuan geldi mi
adammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmHsshhsshs eğlencesine girdik be az salın hemde ittifak olmadan
Elimizi sıkamayanlar canımızı sıkacakmış bende dedim senin oyuna ihtiyacım yokadammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bundan banane avni git onlara anlat yav asdasfsdgdsgsdgsdgElimizi sıkamayanlar canımızı sıkacakmış bende dedim senin oyuna ihtiyacım yok
Bzbzbzzbzbbz aypbundan banane avni git onlara anlat yav asdasfsdgdsgsdgsdg
Senin yuzunden ruyalarim bozuldu cinle vs atiyorum denizin üstünde yolcu ucagi görüyorum kardeşimÇağırdım da gelmediler
O zaman ne diyoruzSen oylarına güvenirsin, ben müslümanlığıma
bune reis gözünü seveyim 5 saniyede videoyu atlaya atlaya bitirdimO zaman ne diyoruz
Benle ne alakası var sen bulaşmışsındırSenin yuzunden ruyalarim bozuldu cinle vs atiyorum denizin üstünde yolcu ucagi görüyorum kardeşim
Arkadaslarin aday niye cikardin diye dadandi ben napayimBenle ne alakası var sen bulaşmışsındır
Haklılar onları getirsem daha fazla oy alırdım hdhdhdhdArkadaslarin aday niye cikardin diye dadandi ben napayim
Sıcak mi geçti başına sonunu dinle Dünyalara değişmem şu öksüz Türklüğümübune reis gözünü seveyim 5 saniyede videoyu atlaya atlaya bitirdim