beni bilirsin atışmayı sevmem, ama hırslıyım..Atışma yok, hırs dolu sözler yok seçimin tadı yok
Hayırlı olsun
Heyt beee hade bakalım hayırlı olsun tekrarbeni bilirsin atışmayı sevmem, ama hırslıyım..
Ama seni kırmamak adına fitili ateşleyeyim.
"Önce rakibime bakarım, bana rakip mi diye.." 🫡
Hayırlı olsun Başkan oyumuz sanaEkli dosyayı görüntüle 1682946.Dönem Oyun Başkanı sn. @mrym04 Başkanımıza vermiş olduğu hizmetlerden ötürü Diriliş İttifakı ve
Başkan Online ailesi olarak Teşekkür Eder bundan sonraki oyun hayatında Başarılar Dilerim..
47.Dönem Oyun Başkanlığı için @mrym04 Başkanımızdan bayrağı devralmak için kolları sıvadık ve bu kutsal Makama Aday olduğumu bildirmekten onur duyarım.
Zamanında denedik yine aday olduk ancak rakibim yarışı önde bitirerek bu kutsal makamı şereflendiren isim oldu. Şimdi daha güçlü, daha emin, daha tanınan bir kişilik ile tekrar sizlerin huzurunuzdayım.
Adaylık sürecinde bana destek veren;
Altın Ok
Özgürlük ve İrade
Yenilikçi Demokrasi
Asil Türk
Yükselen Gençlik
Parti ve Partililerine şükranlarımı sunuyorum..
Son Olarak henüz belirsizliğini koruyan ilerleyen saatlerde öğreneceğimiz Rakibime Başarılar Diliyorum..
#HerşeyBaşkanOnlineİçin
Adam Merhaba yazdım diye 3 gün genel ban yazdı Bakan mı derim ben bunaBen bu kadar dışlanan bu kadar sevilmeyen bir bakan görmedim hatta bırak bakanı üye bile görmedim
Doğru yapmış kardeşim merhaba ne Selamın aleyküm diyeceksinAdam Merhaba yazdım diye 3 gün genel ban yazdı Bakan mı derim ben buna
dhddhhdhd o zaman da burda hristiyan biri olabilir din özgürlüğü var der süresiz atar jddhhdbdsbdbDoğru yapmış kardeşim merhaba ne Selamın aleyküm diyeceksin
Sjsksnsksnskss bu kadar düşünceli bir bakan bize fazla kardeşimdhddhhdhd o zaman da burda hristiyan biri olabilir din özgürlüğü var der süresiz atar jddhhdbdsbdb
öyle deme simdi damlar hemen buraya ceza verir bize enes abisiSjsksnsksnskss bu kadar düşünceli bir bakan bize fazla kardeşim
İtiraz edincede ‘yönetimi rahatsız etmeyin cezanız artar’ diyecekse ben okeyim snsksnsksnsöyle deme simdi damlar hemen buraya ceza verir bize enes abisi
bir kez daha bu kelime ile yüzleşmek istemiyorum dururmusun cnsnsnxnxİtiraz edincede ‘yönetimi rahatsız etmeyin cezanız artar’ diyecekse ben okeyim snsksnsksns
İşin daha kötü tarafı bunu söylediği insan Emekli Oyun Başkanı snsksnsksnsksnsbir kez daha bu kelime ile yüzleşmek istemiyorum dururmusun cnsnsnxnx
söyleyen kişide oyunda toplasan 20 gün var bu daha kötü xmsmsnddİşin daha kötü tarafı bunu söylediği insan Emekli Oyun Başkanı snsksnsksnsksns
Beterin beteri var diye boşuna demiyorlar snsksnsksöyleyen kişide oyunda toplasan 20 gün var bu daha kötü xmsmsndd