47. Dönem Oyun Başkanlığı (1 Kişi İçeride)

ArdaKs

⚡Yıldırım Medya Başkanı⚡/🦅Yenilikçi Demokrasi🦅
Vatandaş
Hayırlı olsun başkanım. (Yenilikçi de omurga cart curt)
Başkanım biz Diriliş İtttifakı'ndan ayrıldık. Anka İttifakı'nda da olmayan bağımsız bir parti olarak aday çıkaramadık. Darbe karşıtı olduk. Lakin şu an bir darbe konusu mevcut olmadığı ve ittifağımızdan bir aday olamayacağı için bize yakın olan adayı destekledik. Bu tarz imalarda bulunmanıza gerek yok. İyi günler.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Başkanım biz Diriliş İtttifakı'ndan ayrıldık. Anka İttifakı'nda da olmayan bağımsız bir parti olarak aday çıkaramadık. Darbe karşıtı olduk. Lakin şu an bir darbe konusu mevcut olmadığı ve ittifağımızdan bir aday olamayacağı için bize yakın olan adayı destekledik. Bu tarz imalarda bulunmanıza gerek yok. İyi günler.
yenilikçi medya cart curt

ArdaKs

⚡Yıldırım Medya Başkanı⚡/🦅Yenilikçi Demokrasi🦅
Vatandaş
yenilikçi medya cart curt
Verdiğim cevap kişisel ve medya ile alakasızdır. Yıldırım Medya hesabından yazılan mesajlar ve bu kişisel hesaptan yazılan mesajların ilişkisi yoktur. Sizinle bir sorunum yok, ben olanı söyledim. İyi günler.

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
senden daha komik adam mı var burda güldür eğlendir beni çabuk
Sana dair çok güzel tabirlerim var da ban yememe alışkanlığım sürsün istiyorum biliyor musun. Kendi partin hakkında konuş. Bizim kararlarımız seni ilgilendirmez.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Sana dair çok güzel tabirlerim var da ban yememe alışkanlığım sürsün istiyorum biliyor musun. Kendi partin hakkında konuş. Bizim kararlarımız seni ilgilendirmez.
yav zaten söyleyebiliyorsan söylersin şov yapmıcaksın :D sizin kararlarınız bizim kararlarımız zaten askdjlaksdaksda

O A B İ

Vatandaş
Her şeyin bir sınırı olur bırak şu hoyrat çocuk ayaklarını

O A B İ

Vatandaş
Hasan abim tekrardan hayırlı olsun başkanlığın. Gerek olgunluk gerek deneyim açısından fazlasıyla hak ettin. Biraz daha kalıp bir iki dilinin ayarı olmayan şahıs yüzünden postunu kirletmek istemiyorum. Allah'a emanetsin 🙏 @Hasanc57