E
Emirhan'
Ziyaretçi
Canim saka maka iyi is yapıyorsun dalga geçmem bununla başarılar yazarlık hayatindaOK ama sadece siz bilin bunu
Canim saka maka iyi is yapıyorsun dalga geçmem bununla başarılar yazarlık hayatindaOK ama sadece siz bilin bunu
Hadi haber yapacak birsey bul takılma çok buralardaOK ama sadece siz bilin bunu
Zaten wattpad kitabi![]()
Mersin anamur muzu üreticileri ile hala röportaj gelmedi bekliyorum 1 sene olacakEtraf medyacı doldu ama benim en çok sevdiğim. Başlamadan biten ulaş medya grubu![]()
Sağolun başkanımCanim saka maka iyi is yapıyorsun dalga geçmem bununla başarılar yazarlık hayatinda
LalsdjdjklalskdjjdAjdardan cikita muz eşliğinde istiyoruz ama Ulaş medya genel yönetim kurulu![]()
Ulas medya sunucusu Ajdar gibi sunum yapacak eklemeyi unutmuşum nshsbsbsbsLalsdjdjklalskdjjd
Kitaplarımı yayınlayacak bir yer bulamadım tam olarak ciddi de değildim, bastırmayacaktım. Wattpad'i anlattılar kitaplarımı okuyan arkadaşlarım ordan sonra oldu ne olduysa
Oraya fazla girme sana tavsiyemKitaplarımı yayınlayacak bir yer bulamadım tam olarak ciddi de değildim, bastırmayacaktım. Wattpad'i anlattılar kitaplarımı okuyan arkadaşlarım ordan sonra oldu ne olduysa
Çok geçOraya fazla girme sana tavsiyem
Değerli BaşkanOnline oyuncuları, 47. Dönem Tekrarlanan Oyun Başkanı seçimi bu gece bitecektir. Lütfen bir an önce oy kullanınız. |