48. DÖNEM MECLİS BAŞKANI (1 Kişi İçeride)

LiderKartal

ÖVİP PARTİ SÖZCÜSÜ 🫶 48. DÖNEM MECLİS BAŞKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Öncelikle beni bu göreve layık gören , emeklerimin karşılığı olarak gören değerli @ÖVİP Yöneticilerim @AhmetGn , @Kaan_Çelik @mrym04 @agitbaşkan hepinize ayrı ayrı teşekkürler.

Tüm diriliş ittifakı mensuplarına da desteklerini eksik etmedikleri için çok teşekkür ediyorum.

Yeni dönemde benimle birlikte göreve başlayan değerli bakanlara da görevlerinde üstün başarılar diliyorum.

Diriliş ittifaki olarak gücümüzü artırarak yola devam ediyoruz ve seçime renk katan saltanat adayları ve yenilikçi demokrasi adaylarına da gösterdikleri centilmence seçim yarışı için teşekkür ediyorum. Hepinize başarılar dilerim.

48. DÖNEM MECLİS BAŞKANI
LiderKartal (mehmet)

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Öncelikle beni bu göreve layık gören , emeklerimin karşılığı olarak gören değerli @ÖVİP Yöneticilerim @AhmetGn , @Kaan_Çelik @mrym04 @agitbaşkan hepinize ayrı ayrı teşekkürler.

Tüm diriliş ittifakı mensuplarına da desteklerini eksik etmedikleri için çok teşekkür ediyorum.

Yeni dönemde benimle birlikte göreve başlayan değerli bakanlara da görevlerinde üstün başarılar diliyorum.

Diriliş ittifaki olarak gücümüzü artırarak yola devam ediyoruz ve seçime renk katan saltanat adayları ve yenilikçi demokrasi adaylarına da gösterdikleri centilmence seçim yarışı için teşekkür ediyorum. Hepinize başarılar dilerim.

48. DÖNEM MECLİS BAŞKANI
LiderKartal (mehmet)
Hayırlısı Olsun Başarılar Başkanım

Kaan_Çelik

ÖZGÜRLÜK VE İRADE
Vatandaş
Değerli ve kıymetli bir başkanımızsınız. Hak ettiniz hakkınızı aldınız. Görevinizde başarılar dilerim başkanım 🌹

LiderKartal

ÖVİP PARTİ SÖZCÜSÜ 🫶 48. DÖNEM MECLİS BAŞKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş

48. DÖNEM MECLİS BAŞKANI
LiderKartal (mehmet)
Hayırlı olsun yoldaşım

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Kardeşim yolun açık olsun. Yeni görevinde başarılar diliyorum ❤️🌹