Arda arda emekliliğin tadını çıkartırız inşallah MeryemHayırlı olsun, bașarılarr (yakıștı he)
Arda arda emekliliğin tadını çıkartırız inşallah MeryemHayırlı olsun, bașarılarr (yakıștı he)
Emekli olalım da hayırlısıyla ilk maaşla sodalar benden Aksaçlılar heyetini kurarız@Coşkun Karaosmanoğlu abi emekli olunca aksaçlı seçicez senı ihtiyarlar heyeti başına
ÇıkarırızArda arda emekliliğin tadını çıkartırız inşallah Meryem
Küçük İskenderi yedik sıra büyükteiskendere operasyon çekecez aslan abimle
Soda dedın benı bırkez daha kazandın abi iyiki varsınEmekli olalım da hayırlısıyla ilk maaşla sodalar benden Aksaçlılar heyetini kurarız
parti içinde de sürekli böyle şiştim yeğenim bana bi soda getir diyip duruyorSoda dedın benı bırkez daha kazandın abi iyiki varsın
ayakkabısının topuğuna da basıyorsa eger, Coşkun abi gibilerden az kaldı değerini bilmek lazımparti içinde de sürekli böyle şiştim yeğenim bana bi soda getir diyip duruyor
101 e de geldin dahaSoda dedın benı bırkez daha kazandın abi iyiki varsın
Çarşamba topuk ayakkabı var bildin mi yeğenayakkabısının topuğuna da basıyorsa eger, Coşkun abi gibilerden az kaldı değerini bilmek lazım
Bilmem mi agam bilmem miÇarşamba topuk ayakkabı var bildin mi yeğen
Eyvallah teşekkür ederimYeni görevinde başarılar diliyor Asil Türk Partisini bu seçim zaferinden dolayı kutluyorum
Eyvallah ustaaaa hep birlikte nice zaferlere insallah.Hayırlı uğurlu olsun abi başarilarin daim olsun kazanan dirilişittifakıdır.
Teşekkürler başkanımHayırlı olsun