Video?48.Dönem Oyun Başkanlığı Seçimi Sona Ermiştir. Seçimi Kazanan Coşkun Başkanıma ve Seçimi Kaybeden Şimal Başkanıma Tebriklerimi Sunuyorum.
Video Mizah Amaçlıdır. Kimse Küçümsenmemektedir. Seçimde Yarışan Her İki Tarafında Eğlenip Güleceğinden Hiç Süphem Yoktur.
Ah ah forumumuzda atamiyorumVideo?
Çok yakında sinemalardaVideo?
JsksjsjsÇok yakında sinemalarda
SjaaajshajshajhdjahdkajdÇok yakında sinemalarda
Dirilişittifakının her bir bireyini tebrik ederim. @Coşkun Karaosmanoğlu tebrik ederim abi
Dkdhdkdbdkdbdhani sonuçlar nerde sandıklar kitlenmiş %70 de
sonuca gerek mi var efe başkanımhani sonuçlar nerde sandıklar kitlenmiş %70 de
yav ona göre görmeden bişe demiyom darbe yapacam kime yapacam bi göreyimsonuca gerek mi var efe başkanım
sen yap darbeni ordu hükümette kim varmış dinlemiyor en son darbeyi kendi arkadaşlarına yaptılar sıkıntı yok yani takıl kafana göreyav ona göre görmeden bişe demiyom darbe yapacam kime yapacam bi göreyim
kral ben sonuca bakarım. ki bunu görerek yaşayarak tecrübede ettik darma duman oldular tankla geçmişler sanki üzerlerinden oy bile çıkmıyor adamlardan eeee makam sevdalısı onca adam var çil yavrusu gibi dağıldılar sonuç olumlu yani 1 kişiye yapacağın darbenin önemi yok genele bakmak lazımsen yap darbeni ordu hükümette kim varmış dinlemiyor en son darbeyi kendi arkadaşlarına yaptılar sıkıntı yok yani takıl kafana göre
ablasının gülü sen ne anlatıyon beni kışkırtaman gir oraya ordu darbe menüsüne 1.darbe başlığı var aç oku sen daha oyunu keşfetmeden önce eğitim yapmayı bilmiyorken biz darbe yapıyordukSen abilerinden önce darbe yaparmiydin
Türkçe meali ne zaman gelir be üstadım jcjsnsnkral ben sonuca bakarım. ki bunu görerek yaşayarak tecrübede ettik darma duman oldular tankla geçmişler sanki üzerlerinden oy bile çıkmıyor adamlardan eeee makam sevdalısı onca adam var çil yavrusu gibi dağıldılar sonuç olumlu yani 1 kişiye yapacağın darbenin önemi yok genele bakmak lazım
yap be kralım âlasını yaparsın sen her şeyinkral ben sonuca bakarım. ki bunu görerek yaşayarak tecrübede ettik darma duman oldular tankla geçmişler sanki üzerlerinden oy bile çıkmıyor adamlardan eeee makam sevdalısı onca adam var çil yavrusu gibi dağıldılar sonuç olumlu yani 1 kişiye yapacağın darbenin önemi yok genele bakmak lazım
sana Türkçede anlatsak anlaman sıkıntı yok muratTürkçe meali ne zaman gelir be üstadım jcjsnsn
🫡ablasının gülü sen ne anlatıyon beni kışkırtaman gir oraya ordu darbe menüsüne 1.darbe başlığı var aç oku sen daha oyunu keşfetmeden önce eğitim yapmayı bilmiyorken biz darbe yapıyorduk