H
H Ü S E Y İ N
Ziyaretçi
Başarılar dilerim başkanım
Biliyorum bilgem Teyzeyi, ben kendi teyzemden bahsetmiyorum kiKnk kendımı keserim bak en sonunda, şu ironi ve mizahı öğren biran once
Jqjqjhehrheheheb öğret adamaKnk kendımı keserim bak en sonunda, şu ironi ve mizahı öğren biran once
İnşallah Hasan başkanım.Dostum Şimdiden Hayırlı Olsun. Başarılar dilerim.
Forumun geneli bilgem başka konu lütfen
Dedi ve laf işittiginde DC ye koşan biri teşekkürler Başkanonline jvjxjxjzForum olarak bizi daha çok eglendirebilen başka bir karakter yok malesef
Var mı önerin
Dedi ve laf işittiginde DC ye koşan biri teşekkürler Başkanonline jvjxjxjz
Farkındaysan ben tek başıma takılırım fatih yandaş çağırmam ama siz yaparsınız benim farkimda oDedi yan çar
Hadi sen git asıl çarın gelsin mesela ablannnnn
Kimsin senFarkındaysan ben tek başıma takılırım fatih yandaş çağırmam ama siz yaparsınız benim farkimda o
Farkındaysan ben tek başıma takılırım fatih yandaş çağırmam ama siz yaparsınız benim farkimda o
Kadir 1 sen 2 sin fatih tarafsizim diyom anlamıyorsun senin bı psikolojik danışmanlık alman lazımBence de yalnızsın çünkü senin ablan yok
Yedik onu biz
Himm düşündürücü fatih sen o kadar büyüdün mü yaBence de yalnızsın çünkü senin ablan yok
Yedik onu biz
Himm düşündürücü fatih sen o kadar büyüdün mü ya
Kadir 1 sen 2 sin fatih tarafsizim diyom anlamıyorsun senin bı psikolojik danışmanlık alman lazım
Öyle bi kelime kullanmadımBizden taraf olma da zira bizim midemiz var bulandırma
Abilerini çağır fatih yoksa yapay zeka mi yaziyo bu kelimeleri nerden ogrendin bakiyim djnssnBen büyümedim siz sinek kadar küçüksünüz
Öyle bi kelime kullanmadım