48.Dönem Savcı Seçimi Sonucu HK (9 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Y İ Ğ İ T
  • Başlangıç tarihi
E

Emirhan'

Ziyaretçi
Seste sadece ben mi vardım? Furkanda sende burak abide vardınız ben itiraz ederken siz o bahsettiğin partinin oyunu arttırmak için çabaladınız bunuda mı benim üstüme yıkıyorsun?
Ne alaka ? Hersey dağıtılırken sen konuşuyordun eren, furkani hatırlamıyorum burak abi yoktu zaten sonradan geldi.ben bizim grupta sese gidip demedim mi olmaz böyle diye unuttun heralde 😄

ErenA

EFELER Partisi
Vatandaş
Ne alaka ? Hersey dağıtılırken sen konuşuyordun eren, furkani hatırlamıyorum burak abi yoktu zaten sonradan geldi.ben bizim grupta sese gidip demedim mi olmaz böyle diye unuttun heralde 😄
Sesteydiniz sesiniz kapalıydı sizlerin onaylamadığı bir şeyi ben kafamdan mı onayladım arka planda zaten grupta konuşuyorduk. Hepimiz karşıydık ama onaylandı. Daha sonrasında bahsettiğin parti güç kaybettiği için ittifakı toplayıp konuştuk iptal olması için o sırada sizlerde bahsettiğin partiyle ismailleri birleştirip oylarını arttırdınız bizede susmak düştü. Hem etkisiz eleman olduğumu söylüyorsun hemde tek başıma karar aldığımı söylüyorsun. Alınan tüm kararlar hepinizin oluruyla alındı burak abininde seninde furkanında onayı vardı şimdi başarısızlıkla sonuçlanınca benim üstüme yıkıyorsun.

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
furkan eren emirhanın olduğu yerden çıkan bir kararı sordukları yönetime bak gırıg cimcime ümit asfşlksdlkşgslşkdhglşkdfhdfh