49. DÖNEM MV. SEÇİMLERİ SONRASI YAPILAN İSYAN HK. (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Milletvekili seçimleri sonrasında isyan eden herkes banlanmış olup;
Bunun planlı ve bahane sonucunda yapılan bir isyan olduğunun farkındayız.

Masum hiçbir oyuncu ceza almayacak, aldıysa da banı kaldırılacaktır.
Lütfen oyuncularımız dolduruşa gelmesin, gereksiz yere ceza almasın.
Bir parti 1 dakika listeyi geç gönderdi diye oyun bırakılmaz, isyan çıkarılmaz.
Geç göndermeyi bu kadar sorun edenler daha önce bu olayı kendileri yapanlardır.
Geç gönderimde zaten ilgili partinin hakkı devredilmez, yanmaz. Bu 1. Dönemden beridir böyledir.

Bugün oyunu bırakıyorum/haksızlık diyenlerin dün hangi oyuna kayıt olduğunu biliyoruz.
Herkese iyi oyunlar dileriz.

A H M E T42 (FENOMEN)

Hürriyet Parti Sözcüsü 🌹
Vatandaş
Farklı bir oyuna kayıt olduğu yok hocam. Durumu gayet açıktır hiçbir Parti hiçbir oyuncu vermiş olduğunuz saatlerin dışına çıkmaması gerektiğini farkına varılmasını sağlamak. Yoksa bazı arkadaşların dediği gibi kaybedildiği için bir isyan yok herkes her şeyin farkında kimin kazanıp kimin kazanmayacağını da farkında durduk yere ne diye kaybedildi diye isyan olsun? Herkese iyi oyunlar.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Farklı bir oyuna kayıt olduğu yok hocam. Durumu gayet açıktır hiçbir Parti hiçbir oyuncu vermiş olduğunuz saatlerin dışına çıkmaması gerektiğini farkına varılmasını sağlamak. Yoksa bazı arkadaşların dediği gibi kaybedildiği için bir isyan yok herkes her şeyin farkında kimin kazanıp kimin kazanmayacağını da farkında durduk yere ne diye kaybedildi diye isyan olsun? Herkese iyi oyunlar.
Hocam sizi ayrı tutuyorum.
Bir üst mesajda metin herkese cevap vermedi, görüldü atıldı demiş.
İnceler misiniz?

Kubilay*

El Patron 😎
Vatandaş
Tarafsız biri olarak söylüyorum.
Birincisi O kadar saat varken son dakikaya neden bırakıyorsun.
İkincisi de adamlar 1 dakikayla geç kalmış altı üstü bu neyin isyanı neyin istifası komiklik yapmayın 😂

Gonca

PANGEA
Vatandaş
Daha önce bizlerde oyuncu iken bir çok kez aynı durumu yaşadık geç gönderdiğimiz zamanlar oldu listenizi 10 gün önceden de hazırlasanız son dakika her zaman bir aksilik çıkıyor arkadaşların itirazını anlıyorum fakat bu durumun bu şekilde çözülmesi hem yönetim açısından hem oyuncu arkadaşlar açısından iyi sonuçlanmayacaktır. yönetimin isyan eden partinin yöneticileri ile uzlaşıp olayı tatlıya bağlamalarında fayda var. Banlı olan oyuncuların da banının açılması daha doğru olacaktır. 1 dakika için kırıp dökmeye gerek yok arkadaşlar

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Tarafsız biri olarak söylüyorum.
Birincisi O kadar saat varken son dakikaya neden bırakıyorsun.
İkincisi de adamlar 1 dakikayla geç kalmış altı üstü bu neyin isyanı neyin istifası komiklik yapmayın 😂
1 dakika geç kaldı diye isyan edenlere arkadaşlarla iletişim halindeyiz, bilgimiz dahilidne dedik bunu atlamayalım.

A H M E T42 (FENOMEN)

Hürriyet Parti Sözcüsü 🌹
Vatandaş
İnceler misiniz?
İnceler misiniz?

İnceledim hocam sorun yok. Zaten amaç da kuralların tüm oyuncular tarafından tekrardan görülmesiydi. Bunun için banlanan tüm arkadaşların banlarını kalkmasıni talep ediyorum. O halde Bir dakikaya ceza yoksa bir dakika için itiraz edenlere de ceza olmamasi gerekir.

LiderKartal

ÖVİP 🫶 48. DÖNEM MECLİS BAŞKANI 🏛
Vatandaş
Gerçekten yönetimin sabrına hayran kaldım. Ego ve kibir ile uğraşmak çok zor bişey. Listeyi gec yazmanin ya da hic yazmamanin cezasi rastgele atama yapmak ya da ilgili partiye para cezasi vermek. Bunu bilipte kötü amacla yenilgiye kılıflar bulmak cok garip. Mevzu 1 dakika davasi degil zaten. Bu oyuncular sonucu hazmedemedi bosuna kılıf uydurmasınlar. Yazik oldu birsürü oyuncu ceza aldı. Değdimi bilmiyorum yani yazık.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Kural hatası varsa yönetim rastgele parti üyelerini makamlara atar olur biter ki bahsi geçen konu 1 dakika yahu bu kadar yaygara koparmaya gerek var mı en nihayetinde sanal bir oyun bu kadar kin gütmek nedir ki

Kubilay*

El Patron 😎
Vatandaş
Kural hatası varsa yönetim rastgele parti üyelerini makamlara atar olur biter ki bahsi geçen konu 1 dakika yahu bu kadar yaygara koparmaya gerek var mı en nihayetinde sanal bir oyun bu kadar kin gütmek nedir ki
Hayır şimdi şöyle durum var ama 😂😂😂
Hadi yönetim altın ok listeyi geç verdi diye atama yapmadı noldu seçim kazanılmış mı olcaktı djfjsbfjsbfjdndj

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Hayır şimdi şöyle durum var ama 😂😂😂
Hadi yönetim altın ok listeyi geç verdi diye atama yapmadı noldu seçim kazanılmış mı olcaktı djfjsbfjsbfjdndj
Gönülleri olurdu arkadaşların yani bir Kural hatası olduysa yönetim bunun sonucunda gereğini yapar ama 1 dakika ile ne olacağı sanıyorlar seçim iptal olsun yada Altınok Partisinin atamaları yapılmasın mi istenilen şey 🤔

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...