Daha önce 1 saat geç göndereni bile kabul etmişliğimiz var bizzat şahidi ve yaşayanı bugün sorun çıkaran arkadaslar.Gönülleri olurdu arkadaşların yani bir Kural hatası olduysa yönetim bunun sonucunda gereğini yapar ama 1 dakika ile ne olacağı sanıyorlar seçim iptal olsun yada Altınok Partisinin atamaları yapılmasın mi istenilen şey
İnstagramdan iletişime geçenleri kaldırıyoruz.@BaşkanOnline hocam elebaşı dediğiniz kişilerin banlarının kalkmaması yerine son bir şans verip hesaplarını yeniden açmalarını düşünseniz aslında öylelikle kendileri gitmek isterse gitsin siz zorla göndermeyin benim düşüncem bu yönde
Başka zaman onlar da bir dakika geç atar olacak şey buGönülleri olurdu arkadaşların yani bir Kural hatası olduysa yönetim bunun sonucunda gereğini yapar ama 1 dakika ile ne olacağı sanıyorlar seçim iptal olsun yada Altınok Partisinin atamaları yapılmasın mi istenilen şey
Elebaşı dedikleriniz de dahil mi hocamİnstagramdan iletişime geçenleri kaldırıyoruz.
Onlar da geçsin, bakalımElebaşı dedikleriniz de dahil mi hocam
Şahidiz hocam hatta düzeltme dahi yapılan durumların olduğu zamanlarda oldu ama bu kadar kin nefret söylemleri olmadı sürekli eskileri irdeleyerek bir yere gelinmeyeceğini dün gece ki sohbette de anlamış oldular geçmişin gölgesinde yaşanmaz dostlarDaha önce 1 saat geç göndereni bile kabul etmişliğimiz var bizzat şahidi ve yaşayanı bugün sorun çıkaran arkadaslar.
Başka oyunu gösterip ortalığı bence daha fazla alevlendirmeye gerek yok. Konu kilitleyip sorun yaşadığınız oyuncuların ulaşması durumunda tatlıya baglarsanız daha iyi olacak. Daha fazla oyuncu kaybetmemeniz iyi olucak hocam.Daha önce 1 saat geç göndereni bile kabul etmişliğimiz var bizzat şahidi ve yaşayanı bugün sorun çıkaran arkadaslar.
Yani anca yapılacak itiraz şu olmalı kural ihlali yapıldığı ve bunun neticesinde yönetimin bir inisiyatif alarak 1 dakikayı tolerans sayarak gerekli atamayı yapması olurBaşka zaman onlar da bir dakika geç atar olacak şey bu
Ben de uslandımBen uslandim ödül yokmu @BaşkanOnline
yemin ederim harika bir cevabım varda ban yerim aksjldaskjflksdgklsdgBen uslandim ödül yokmu @BaşkanOnline
efeyemin ederim harika bir cevabım varda ban yerim aksjldaskjflksdgklsdg
asdaskdjaskdaksld gülmekten zor tutuyorum onun fotosunu atsam şimdi ban yerim ödül diye o yüzden atmıcam bende uslandım