51. Dönem Oyun Başkanlığına Adaylığımı İlan Ediyorum (1 Kişi İçeride)

Xəlil Xəlilzadə

Azerbaycan Türk Birliği Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Yükselen Gençlik Partisi Adına

Sayın Xəlil Xəlilzadə ,

Diriliş İttifakı’nın ortak adayı olarak oyun başkanlığına adaylığınızı açıklamanızdan dolayı sizi tebrik ederiz. Birlik ve dayanışma ruhuyla bu sorumluluğu üstlenmiş olmanız, liderliğinize ve vizyonunuza olan güvenimizi bir kez daha pekiştirmiştir.

Bu yolda gösterdiğiniz kararlılık ve hedeflerinizin, oyun dünyasını daha ileri taşımak adına önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Seçim sürecinde başarılar diliyor, Yükselen Gençlik Partisi olarak her zaman yanınızda olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Yolunuz açık şansınız bol olsun 🙏🌹

Sevgi ve saygılarımızla,
Yükselen Gençlik Partisi Parti Yönetimi
Teşekkür ederim başkanım🇦🇿🌹🇹🇷

Xəlil Xəlilzadə

Azerbaycan Türk Birliği Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Gardaşim Xəlil,
Birlikte çok yol aldık, çok zafer kazandık. Şimdi yine seninle bu seçimi kazanacağımıza tüm yüreğimizle inanıyoruz. Her zaman yanındayız, seninle gurur duyuyoruz. Yolun açık, her şey gönlünce olsun gardaşim!
Eyvallah gardaşım var olasın🇦🇿🇹🇷🫡 #birliğimizdaimolsun

Memochan

Üye
Vatandaş
Əziz Xəlil Xəlilzadə,

Oyun başqanlığına namizədliyiniz münasibətilə sizi təbrik edirəm. Bu addımınızın oyunumuza yeni bir ruh gətirəcəyinə inanıram. Eyni zamanda, həmvətənimiz olan birini Azərbaycanlı kimi belə bir mövqedə sizi görmək məni xüsusilə qürurlandırır və sevindirir.

Uğurlarınızın davamlı olmasını diləyir, seçki müddətində sizə uğurlar arzulayıram!

Hörmətlə,
Meclis Sədri
Memochan

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Yapalim reis uygundur 😀
Araç hazır başkanım. Azerbaycan 🇦🇿 Türkiye 🇹🇷 dostluğumuzun nişanelerinden biri olan deprem günü kardeşleri üşümesin diye evindeki yorganları erzakları aracına yükleyip gelen güzel insandan rica ettim. Konvoyu bu araçla yapacağız Allah'ın izniyle 🙏 🙏

Ekli dosyalar

• azerbaycanli-vatandas-arabasiyla-turkiye-de-meydana-gelen-deprem-nedeniyle-yardim-tasidi-0.jpg
    azerbaycanli-vatandas-arabasiyla-turkiye-de-meydana-gelen-deprem-nedeniyle-yardim-tasidi-0.jpg
    385.8 KB · Görüntüleme: 2