Teşekkürler gardaşımİki devlet tek millet Türkiye Azerbaycan gardasligi her zaman daim olsun
Halil başkanıma başarılar diliyorum
Teşekkürler gardaşımİki devlet tek millet Türkiye Azerbaycan gardasligi her zaman daim olsun
Halil başkanıma başarılar diliyorum
Teşekkür ederim başkanımYükselen Gençlik Partisi Adına
Sayın Xəlil Xəlilzadə ,
Diriliş İttifakı’nın ortak adayı olarak oyun başkanlığına adaylığınızı açıklamanızdan dolayı sizi tebrik ederiz. Birlik ve dayanışma ruhuyla bu sorumluluğu üstlenmiş olmanız, liderliğinize ve vizyonunuza olan güvenimizi bir kez daha pekiştirmiştir.
Bu yolda gösterdiğiniz kararlılık ve hedeflerinizin, oyun dünyasını daha ileri taşımak adına önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Seçim sürecinde başarılar diliyor, Yükselen Gençlik Partisi olarak her zaman yanınızda olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Yolunuz açık şansınız bol olsun
Sevgi ve saygılarımızla,
Yükselen Gençlik Partisi Parti Yönetimi
Teşekkür ederim reis eyvallahÖzgürlük Ve İrade Partisi olarak adaylığın hayırlı olsun başkanım Başarılar dileriz. Diriliş İttifakı Ortak Adayımız halil başkana ÖVİP olarak sonuna kadar arkanda olduğunu bildiririz.
Teşekkürler reisHayırlısı olsun kardeşim
Teşekkür ederim başkanımAdaylığınız hayırlı olsun Halil Başkan, seçildiğiniz takdirde adaletten şaşmayıp herkesi ve her kesimi kucaklayacağınızı umut ediyor, siyaseten rakip olsak da seçim sürecinde sonsuz başarılar diliyorum.
Eyvallah gardaşım var olasın🫡 #birliğimizdaimolsunGardaşim Xəlil,
Birlikte çok yol aldık, çok zafer kazandık. Şimdi yine seninle bu seçimi kazanacağımıza tüm yüreğimizle inanıyoruz. Her zaman yanındayız, seninle gurur duyuyoruz. Yolun açık, her şey gönlünce olsun gardaşim!
Yapalim reis uygundurOyun başkanlığı adaylığın hayırlara vesile olsun başkanım. Başarılar diliyorum. Konvoyu nerede yapalım. Bakü uygun mudur
Araç hazır başkanım. Azerbaycan Türkiye dostluğumuzun nişanelerinden biri olan deprem günü kardeşleri üşümesin diye evindeki yorganları erzakları aracına yükleyip gelen güzel insandan rica ettim. Konvoyu bu araçla yapacağız Allah'ın izniyleYapalim reis uygundur