52. DÖNEM MECLİS SEÇİMLERİ SEÇİM TAKVİMİ AÇIKLANMIŞTIR. (11 Kişi İçeride)

AKTO

Bozkurt Harekat Parti Sözcüsü
Vatandaş
Hocam oy'u direkt milletvekilleri herhangi bir partiye kullansa (bakanları seçmek için) ve meclis seçiminde 1. olan parti bakanlarını açıklasa daha iyi olmaz mı? @BaşkanOnline

TÜRKMEN BEYİ(KUTALMIŞBEY)

NİZAMÜLMÜLK - 49.DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI
Vatandaş
Gelmiş yine
3 gün yazdım sana fazla yaramazlık yapma
Bizde seni ıslah olmuş ve semt-i salah a yönelmiş kabul ederek affetmiştik. Senin gibi bir zalimin benim zamanımda Saltanat sürmesi haramdır. Senin kendin gibi birkaçına şiddet yoluyla galip gelmene, kendi topraklarında gösterdiğin gurur ve azametine, bütün kudret ve Şevket ine bizim müsamahamız sebep oldu. Buna rağmen gururlanarak idarem altında rahat yaşayan Ülkeme askerini göndererek Ahaliye zulm ettin, şiddetlere sebep oldun. Cezanı vermek üzere baharda Üzerine harekete karar verdim. Bundan sonra elçimiz ok, görüşme dilimiz kılıçtır SEN VİLAYET YIKMAYI PADİŞAHLIK MI ZANNETTİN? meydana gel. Hazırlığın yap haber vermedi deme.

J O K E R

Üye
Vatandaş
Bizde seni ıslah olmuş ve semt-i salah a yönelmiş kabul ederek affetmiştik. Senin gibi bir zalimin benim zamanımda Saltanat sürmesi haramdır. Senin kendin gibi birkaçına şiddet yoluyla galip gelmene, kendi topraklarında gösterdiğin gurur ve azametine, bütün kudret ve Şevket ine bizim müsamahamız sebep oldu. Buna rağmen gururlanarak idarem altında rahat yaşayan Ülkeme askerini göndererek Ahaliye zulm ettin, şiddetlere sebep oldun. Cezanı vermek üzere baharda Üzerine harekete karar verdim. Bundan sonra elçimiz ok, görüşme dilimiz kılıçtır SEN VİLAYET YIKMAYI PADİŞAHLIK MI ZANNETTİN? meydana gel. Hazırlığın yap haber vermedi deme.
Bugünde şükür etmemize sebep olduğunuz için teşekkür ederim sjsksjsj

BLOODKİNG

Emektar Vali 👑 17 Kere Valilik ⭐
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
52. Dönem Meclis seçimleri, Milletvekilleri arasında kısa bir süre başlayacak olup seçim takvimi aşağıdaki gibidir.

Ayın 19. Günü – 15.00: Meclis Başkanı / İçişleri – Adalet – Ekonomi – Milli Savunma Bakanı Seçimi Başlaması
Ayın 20. Günü – 17.00: Meclis Başkanı / İçişleri – Adalet – Ekonomi – Milli Savunma Bakanı Seçimi Bitişi

Seçim bitiş saati itibariyle kullanılan oylar geçersiz sayılacak olup,
Seçim için oylama Meclis Sekmesi > Meclis Bileşenlerini Belirleme alanından yapılacaktır.

Yeni gelecek güncelleme ile beraber Meclis seçimi alanı taşınmış olup,
Meclis Sekmesinde yer alacak olan: Meclis Bileşenlerini Belirleme Alanında milletvekilleri arasında seçim yapılacaktır.
*İlgili alanda tüm vekiller listelenecek olup, ilgili oyuncunun üstüne basıldığında bir makam için oyuncuya oy verilecektir.
**Her oyuncuya yalnızca bir makam için oy verilebilir.
***Verilen oylar değiştirilemez/geri alınamaz.
Doğru seçim yaptığınıza emin olmanız gerekmektedir.

Herkese iyi oyunlar dileriz.
Ben şeyi merak ediyorum da bu sistem güzel ama bu Oyun Kasası ne zaman aktif olur acaba :D çünkü merak ediyorum güzel bir şey olacak mı Oyun Kasası