Tamam Başkan Altın Ok Milli Harekât 100 Fark Atsın Oyunu Bırakıyorum Ama 100 Fark Atamazsa Siz Oyunu Bırakıyorsunuz Tamam?Ob seciminde +100 oy fark atayimda sana gor bi sen sahada bekleyecegim seni o gun
Tamam Başkan Altın Ok Milli Harekât 100 Fark Atsın Oyunu Bırakıyorum Ama 100 Fark Atamazsa Siz Oyunu Bırakıyorsunuz Tamam?Ob seciminde +100 oy fark atayimda sana gor bi sen sahada bekleyecegim seni o gun
23 Nisan'da oturtalım onlarıda2-3 ob seçiminde kaybettiğiniz yetmedimi bu seçimide siz kazanın hediyemiz olsun
Revan vakit kaybı yaşıyorsun. DeğmezTamam Başkan Altın Ok Milli Harekât 100 Fark Atsın Oyunu Bırakıyorum Ama 100 Fark Atamazsa Siz Oyunu Bırakıyorsunuz Tamam?
Gelecekte siz sadece milletvekili seçimi kazandınız başka var mı göremiyorum daGeçmişe Değil Geleceğe Bakacaksın Başkan İyi Oyunlar Dilerim
Kuru fasulyeRevan vakit kaybı yaşıyorsun. Değmez
Tamam baskan benlik sikinti yok ben yonetimine ve kendime guvenim sonsuz burdan size meydan okuyorumTamam Başkan Altın Ok Milli Harekât 100 Fark Atsın Oyunu Bırakıyorum Ama 100 Fark Atamazsa Siz Oyunu Bırakıyorsunuz Tamam?
Yanında pilav olsa güzel gider. Sen mi ısmarlıyorsun ?Kuru fasulye
Tek girebilcek misiniz seçimeTamam Başkan Altın Ok Milli Harekât 100 Fark Atsın Oyunu Bırakıyorum Ama 100 Fark Atamazsa Siz Oyunu Bırakıyorsunuz Tamam?
Tamamdır OB SEÇİMLERİNDE ALTIN OK PARTİSİ MİLLİ HAREKAT PARTİSİNE 100 FARK ATARSA REVANHAN , 100 FARK ATAMAZ İSE ERBAH BAŞKAN OYUNU SİLİYOR Konuyu Kapatalım İyi Oyunlar DilerimTamam baskan benlik sikinti yok ben yonetimine ve kendime guvenim sonsuz burdan size meydan okuyorum
Onu size sormalı Berat. Tek girebilecek misiniz seçime gücünüz yetiyor mu ?Tek girebilcek misiniz seçime
Takriben bir tarih belirt bana seçime tek girebiliceğine dair (ittifaksız) öyle gelirsin fark yemeye.
Aynen başkanNaz hanim nasik sekreterlik iyi gidiyormu
Allah kerimTamamdır OB SEÇİMLERİNDE ALTIN OK PARTİSİ MİLLİ HAREKAT PARTİSİNE 100 FARK ATARSA REVANHAN , 100 FARK ATAMAZ İSE ERBAH BAŞKAN OYUNU SİLİYOR Konuyu Kapatalım İyi Oyunlar Dilerim
Tanıyamadım ben sizi. Kimdiniz ?Naz hanim nasik sekreterlik iyi gidiyormu
Valla ben sana sunu soyliyim senin yanliz girdigin tek secim bile yok sen anla ordan naz hanimOnu size sormalı Berat. Tek girebilecek misiniz seçime gücünüz yetiyor mu ?
İsmim lazim degil Altin oku seven birisi diye bilin yeterTanıyamadım ben sizi. Kimdiniz ?
Niye bırakalım başkanım. Sen bu iddiaya gireceksin diye biz niye bu iddiaya girelim sen niye bu iddiaya giriyorsun? Oyununun keyfine bak bu kadar yormayın kendinizi.Tamam Başkan Altın Ok Milli Harekât 100 Fark Atsın Oyunu Bırakıyorum Ama 100 Fark Atamazsa Siz Oyunu Bırakıyorsunuz Tamam?
Valla biz başardık onu sizden bekliyoruz Allah'ın adaleti şaşmaz hep kayıp piyasaniz bizim gücümüz değil altın ok adı yeter.Onu size sormalı Berat. Tek girebilecek misiniz seçime gücünüz yetiyor mu ?
Bizim gücümüz yetiyor tek seçime girmeye, siz tarihe geçmiş seçim geçirdiğiniz tek aday seçim kaybettiniz sizi bunu nasıl unutacaksınız tarih unutmazOnu size sormalı Berat. Tek girebilecek misiniz seçime gücünüz yetiyor mu ?