53. Dönem İçişleri Bakanı Hk. (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Murat Ünlü
  • Başlangıç tarihi
M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Bilindiği üzere boşa düşen şehir valiliği atama görevi Dönemin İçişleri Bakanı tarafınca yapılmaktadır.
Bugün akşam saatlerinde açılan bir konu üzerinden öğrendiğimiz üzere bu işleyiş ne yazık ki düzgün şekilde yapılmamakta ve İçisleri Bakanı uyarılmasına rağmen bu konu üzerinde durmadığı, Yüce Meclisimizin vekillerinin seçimi ile geldiği İçişleri Bakanlığı görevini hakkıyla yerine getirmediği kanaatine varmış bulunmaktayım.
Görev süresi bitimine değil 3 gün,
3 dakika kalmış olsa dahi, seçilmiş olunulan makamın üzerimize yüklediği sorumluluğu son ana kadar yerine getirdiğimiz zaman görevimizi tam anlamıyla yerine getirmiş oluruz.

Tüm 53. Dönem Vekilleri ve Meclis Bileşenlerini bu konuda sağ duyuya davet ediyorum..

İçisleri Bakanı Sn. @M U R A T konu ile alakalı savunmasını merakla beklemekteyiz.

Sonrasında yapılması gerekenin yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın..

53.Dönem Meclis Başkanı

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
murat başkan ben belediye başkanıyım meclise çok karışamıyorum biraz bizim ödenekleri arttırın mecliste tasarı falan sunun illerbankasına borçlarımız çok arttı belediye olarak cukkalayacak birşey kalmadı bize

M U R A T

53.Dönem İçişleri Bakanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Bazı nedenlerden dolayı atamalar aksamış olabilir ama bu benim şahsi problemlerimden dolayı ailevi nedenlerden dolayı. Farkettiyseniz sıralamalarda da düştüm ilgilenemedim Ama bu sağlık problemi o yüzden konuyu çok abartmayın. 24 saat içinde atamalar tamamlanacaktır. Saygılarımla.

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Bazı nedenlerden dolayı atamalar aksamış olabilir ama bu benim şahsi problemlerimden dolayı ailevi nedenlerden dolayı. Farkettiyseniz sıralamalarda da düştüm ilgilenemedim Ama bu sağlık problemi o yüzden konuyu çok abartmayın. 24 saat içinde atamalar tamamlanacaktır. Saygılarımla.
Sağlık probleminiz den dolayı acil şifalar dilerim. Ailevi sorunlar herkesin vardır.
Sıralama konusuna gelince vergi sıralaması harici geride kaldığınız tek yer şehir sekmesi onlarda abartı sayılacak seviyede değil. Yani bahaneniz bana geçerli olmadı..

M U R A T

Vatandaş
Sağlık probleminiz den dolayı acil şifalar dilerim. Ailevi sorunlar herkesin vardır.
Sıralama konusuna gelince vergi sıralaması harici geride kaldığınız tek yer şehir sekmesi onlarda abartı sayılacak seviyede değil. Yani bahaneniz bana geçerli olmadı..
Sağlık problemi benim değil çocuklarımın. Bahanem size geçmediyse o sizin probleminiz. İyi oyunlar.

M U R A T

Vatandaş
Sayın Bakanımız @M U R A T Başkanım Tasarrufunuzu İktidar ve İttifağımız dışında kullanmanızı Rakip ittifak ve partilere ivedilikle atama yapmanızı rica ederim
Sayın Oyun Başkanım anlaşıldı. Bu hususta gerekli çalışmaları gerçekleştiriyorum. Atayacağımız belediye başkanlarının şehir sıralaması için çabalayacağından eminim. Arz ederim.

Ömer.123

58. DÖNEM OYUN BAŞKANI
Vatandaş
Sayın İçişleri bakanını görevine davet ediyoruz yapmıyorsanız istifanizi verin görevi layıkıyla yapacak çok iyi başkanlar vardır

Çanakkale Milletvekili
Ömer.123

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Sayın Oyun Başkanım anlaşıldı. Bu hususta gerekli çalışmaları gerçekleştiriyorum. Atayacağımız belediye başkanlarının şehir sıralaması için çabalayacağından eminim. Arz ederim.
oyun başkanı emir vermeden iş yapamaz hale gelmiş bu bana bi yerden tanıdık geliyor :D